Український бренд KSENIASCHNAIDER представив другу колаборацію з Adidas (фото)

Український бренд KSENIASCHNAIDER представив другу колекцію зі світовим спорт-брендом Adidas Originals. 

У новій колаборації бренд переосмислив культові кросівки німецької компанії — Samba та Superstar. 

Взуття вже доступне для придбання по всьому світу, а в Україні продажі стартують у травні 2024 року.

Кампанію для міжнародного запуску продажів дропу створила українська художниця Ліза Литовка, більш відома під псевдонімом Floweirdy.

65f19086326fb.jpg scaled | 1

Співпраця поєднує інноваційне бачення KSENIASCHNAIDER та знаковий стиль Adidas.

Мій кампейн для KSENIASCHNAIDER присвячений любові та турботі про все живе. Коли я побачила ці кросівки, вони здалися мені дуже живими. Вони нагадали квіти та квіткові грядки, весняний ґрунт і яскраві квіти на ньому. Мені здається в таких кросівках кожен може розквітнути, тому в цій роботі я надихалася весняними підвіконнями бабусь з розсадою, які з великою любов'ю і турботою доглядають за ними, часто повторно використовуючи пластик. Це неймовірно красиво, - розповідає Floweirdy.

Для створення рекламної кампанії художниця також обрала квіти та пластик. На фото кампейну зображені фрукти у фруктових крамницях, на яких видніється нескінченна кількість стікерів.

65f191372b6af.jpg scaled | 2

Читайте також: Україна намагається зареєструвати легендарну фразу про російський корабель як торговельну марку

Окрім того, за словами Floweirdy, це кампанія про Київ: "Кожного сезону Київ різний, живий, чарівний і квітучий, як і його жителі. Це місто, сповнене чудес і приголомшливих неможливостей, місто щирої нерегулярної краси, місто надії, сили й свободи. І для мене Київ теж про любов".

Vogue