У Львові відвели землю під будівництво ТРЦ у одному з мікрорайонів (фото)

У Львові в мікрорайоні Білогорща планують збудувати новий торговельний центр.

Відповідні містобудівні умови та обмеження на земельну ділянку представили на засіданні виконавчого комітету Львівської міськради 12 березня.

image | 1

За планом, на ділянці в зоні Г-2 пропонують збудувати торгово-розважальний центр із громадськими та комерційними приміщеннями і паркінгом. ТРЦ матиме два рівні.

Тут ми також визначаємо відсоток забудови, поверховість два рівні з влаштуванням паркінгу, прописуємо відстані для влаштування хорошої вулиці зі сторони вже сформованої житлової забудови, – повідомили в управлінні архітектури.

Після затвердження містобудівних умов ділянку зможуть виставити на приватизацію, однак придбати її можна лише з функціоналом під будівництво ТРЦ.

1581601 3034490 | 2

Концепція нового ТРЦ у Тернополі

Раніше ми розповідали, що у Тернополі, на розі Підволочиського шосе та вулиці Корольова з’явиться новий масштабний торговельно-розважальний центр “Варшавський”.

Концепцію розробила компанія RDA, а підрядником для архітектурної частини проєкту став провідний архітектор від "Design Hub International" Андрій Яцентук, особливістю ТРЦ стане підземний автовокзал. У мережі з’явилась перша візуалізація об’єкту.

Читайте також: Олександр Чупилко, ТРЦ “Французький бульвар”: про роботу в Харкові, портрет відвідувача та плани на майбутнє

За даними місцевих ЗМІ, наразі важко сказати, коли даний проєкт втілиться в життя. Сьогодні в районі так званого "Підволочиського шосе" та вулиці Корольова триває активна житлова забудова, однак чи передбачені проектом - ТРЦ "Варшавський" з підземним автовокзалом - поки що невідомо.

zaxid.net