Удар по “Епіцентру” в Нікополі: як ТЦ виглядає з середини після обістрілу ворога (фото)

Ввечері 6 березня російська армія вдарила з артилерії по прифронтовому Нікополю, у Дніпропетровській області.

Внаслідок обстрілу зайнялася масштабна пожежа на 4 тис. кв. м., виявилось, що горить єдиний у місті ТЦ “Епіцентр”, в який влучили трьома арт-снарядами. В результаті торговельний центр було знищено вщент, повідомили у компанії, на щастя, ніхто не постраждав.

Місцеві журналісти відвідали місце влучання, поспілкувалися з представниками гіпермаркету і місцевими мешканцями, а також показали, як виглядає ТЦ зсередини.

obstril optimized | 1

За словами керівника відділів, заступника директора ТЦ Володимира Лодзинського, після оголошення тривоги з будівлі було евакуйовано клієнтів та персонал, завдяки чому обійшлося без жертв.

Зазначається, що обсяги завданих збитків наразі невідомі, рятувальники продовжують працювати на місці.

Це друге влучання у будівлю "Епіцентру" у Нікополі за час повномасштабної війни.

vseredini optimized | 2

Місцеві мешканці, які були неподалік, допомагали рятувальникам ліквідовувати наслідки ворожої атаки. Як розповів нашому журналісту волонтер Ілля, кожен допомагав чим міг -  скручували шланги, приносили необхідні речі та інше. Він додав, що даний ТЦ відігравав важливу роль для містян, які щодня страждають від прильотів. Тож це суттєва втрата, - зазначається в репортажі.

tovar magazinu optimized | 3

epicentr nikopol optimized | 4
kasa optimized | 5

У прес-службі "Епіцентру" додали, що це вже шостий знищений ТЦ для компанії, ще низка об'єктів не працюють через окупацію чи часткове пошкодження.

Читайте також: Кількість та тривалість повітряних тривог у лютому знизилась після трьох місяців зростання

Попри суттєві втрати, компанія взяла на себе зобов'язання відновити втрачені торгові об’єкти скрізь, де це буде можливо, пообіцяли в "Епіцентрі".

Дніпро Оперативний