ТРЦ Dubai Mall став найвідвідуванішим місцем світу в 2023 році

Представники ТРЦ Dubai Mall у Об’єднаних Арабських Еміратах оголосили про рекордну кількість відвідувачів минулого року. Так, у 2023-му торговельний центр став найвідвідуванішим місцем у всьому світі.

У Dubai Mall побували рекордні 105 мільйонів осіб, що на 19% більше, ніж у попередньому році, коли їх було 88 мільйонів.

За даними девелоперської компанії, тільки за перші два місяці цього року у Dubai Mall вже побували 20 мільйонів осіб, тож можна очікувати, що 2024-й також стане роком надвисокої відвідуваності.

Ці цифри відображають вражаючий статус Dubai Mall, і свідчать про далекоглядне керівництво та сильну економіку Дубая. Наш торговельний центр втілює в собі живий дух міста і прагнення до досконалості, втілюючи в реальність задуми керівництва. Будучи невід'ємною частиною економічної інфраструктури Дубая, ми відіграємо найважливішу роль в успіху та інноваціях міста, - сказав засновник компанії Emaar Мухаммед Алаббар.

Ключовим фактором такого ажіотажу навколо ТРЦ стали заходи та рекламні акції, а також важливі святкові події та міжнародні урочистості, що проводились у Dubai Mall. Такі масштабні івенти, як Дубайський торговельний фестиваль, Дубайський фестиваль їжі та знаменитий 3-денний суперрозпродаж, допомогли залучити величезні маси людей.

Також значно розширився цифровий вплив ТРЦ, кількість підписників Dubai Mall у Instagram вже становить 1,3 мільйона осіб.

Читайте також: Дубайський девелопер анонсував будівництво першого в світі наскрізного ТРЦ для автомобілістів

Показник задоволеності клієнтів торговельного центру склав у середньому 4,6, що відображає позитивні відгуки тисяч покупців.

*Довідка. Відкритий у 2008 році, Dubai Mall є другим за величиною торговим центром у світі, його площа становить 1,2 мільйона квадратних метрів. У ньому налічується понад 1 200 торгових точок, включно з двома основними універмагами, Galeries Lafayette і Bloomingdale's, а також понад 200 ресторанів міжнародної кухні.

Khaleej Times