ТРЦ Ocean Plaza та “Планета кіно” доєднались до вшанування пам’яті загиблих захисників (відео)

Мережа кінотеатрів “Планета Кіно” та столичний ТРЦ Ocean Plaza доєдналася до ініціативи “Платформи пам’яті Меморіал” з вшанування загиблих захисників і захисниць.

Також до кампанії долучилася “Укрзалізниця”, тож тепер шану військовим віддаватимуть на мультимедійних екранах ТРЦ, у кінозалах та на вокзалах.

Так, на вокзалах Івано-Франківська, Луцька, Харкова, Дніпра та Києва та у потягах "Інтерсіті" щомісяця розповідатимуть про героя, який був вихідцем із міста чи області, де розташований вокзал. Пам’ять героїв вшановуватимуть у той місяць, коли вони загинули у бою.

У кінотеатрах також транслюватимуть відео, які оновлюватимуть щотижня. А Ocean Plaza щодня на своїх екранах о 19:00 показує відео про захисників з різних регіонів України, які загинули в боях з ворогом.

 

Посмотреть эту публикацию в Instagram

 

Публикация от Меморіал Героїв (@memorial.of.heroes)

ТРЦ доєднуються до ініціативи “Меморіалу”

Раніше ми розповідали, що "Платформа пам'яті Меморіал" спільно зі столичним ТРЦ Gulliver започаткували нову традицію вшанування пам'яті полеглих захисників. 

На мультимедійних екранах торговельного центру щодня показують ролик про трьох військових, які загинули на фронті.

Відео можна побачити щодня, о 19:00, а герої роликів змінюються щотижня.

Пізніше до традиції доєднався столичний ЦУМ, щодня на екранах ТРЦ показують відео про п'ятьох захисників, які загинули під час оборони Маріуполя. Ролики транслюють з 10:00 до 11:00 та з 20:00 до 21:00, історії оновлюють щотижня.

Читайте також: Ринок назвав дискримінаційними умови тендерів на харчування для армії – реакція ДОТ

На цьому команда "Меморіалу героїв" не планує зупинятися і шукає нові локації для вшанування пам'яті загиблих у публічному просторі, хоче співпрацювати з іншими торговельними центрами, кінотеатрами та бізнесами у цього напрямку.