Birkenstock відкриває унікальний креативний простір в центрі Лондона (фото)

Німецький модний бренд Birkenstock анонсував відкриття першої у своєму роді студії та глобального креативного простору в самому центрі Лондона.

Магазин має стати найкращим у своїй категорії творчим центром, де гостям запропонують безкоштовну програму ексклюзивних заходів та майстер-класів.

Також планується нова, унікальна "Студія Birkenstock: Walk With Me". В рамках ініціативи бренд хоче спілкуватися та співпрацювати зі своїми споживачами та творчою спільнотою.

Крім того, новий лондонський магазин є справжнім виразом ДНК Birkenstock. Новий фізичний простір представляє свою спадщину, майстерність та стиль для аудиторії Birkenstock, яка постійно використовує класичні силуети Birkenstock у сучасному стилі та орієнтована на вуличний одяг, - йдеться у повідомленні.

photo 2024 02 13 11 03 54 | 1
photo 2024 02 13 11 02 57 | 2

Читайте також: New Balance запускає платформу для перепродажу вживаного взуття

Творчій простір будується на анатомічній формі устілки, також в оформленні брали участь безліч лондонських художників та креативників. Кожен з митців визначатиме цінності, на яких було побудовано бренд Birkenstock, за допомогою інноваційних заходів, зустрічей та галерей.

Hypebeast