Auchan відкрив магазин у новому форматі Pick Up Point в Києві (фото)

Мережа Auchan Україна відкрила новий магазин у форматі Pick Up Point у столиці. Точка запрацювала за адресою бульвар Миколи Руденка, 14 Д, ЖК “Парковий”.

Про це УРТЦ повідомили у прес-службі ритейлера, загальна площа магазину становить 140 м. кв.

Auchan Україна відкриває магазини формату Pick Up Point в різних районах Києва та Київської області, впроваджуючи ідею “ультранаближеності до клієнта”, каже Сергій Федоровичев, директор з продажів компанії.

Pick Up Point це фіджитальний формат Auchan Україна - дуже наближений до клієнта. Наші працівники усміхненні та клієнтоорієнтовані, магазин пропонує більше 2000 товарів, свіжу випічку та запашну каву, свіжі продукти, товари широкого вжитку та навіть дитячі іграшки. Впроваджуємо завжди цікаві акційні пропозиції та ексклюзивні товари нашого прямого імпорта”, - додає Сергій Федоровичев.

kopyya 20240127 101458 | 1

Окрім вже запроваджених в мережі інновацій - системи “pick up”, також є можливість замовити товар на auchan.ua та забрати замовлення в зручному Pick Up Point. Крім цього в таких точках діє єдина система лояльності мережі.

Новий магазин має збільшений асортимент свіжих продуктів, гарячої випічки, товарів для тварин, а також дитячих іграшок.  

Читайте також: “Ашан” закриває гіпермаркети у Запоріжжі та Кривому Розі – деталі

Pick Up Point в ЖК “Парковий” працює з 8 до 22 години кожен день, він обладнаний пандусом для зручності відвідування людей з інвалідністю. У разі оголошення повітряної тривоги магазин зачиняється для безпеки персоналу та відвідувачів.

kopyya 20240127 094845 scaled | 2