У столичному ТРЦ Blockbuster Mall відкрився флагманський АЛЛО МАХ (фото)

Мережа магазинів техніки “АЛЛО” наприкінці грудня відкрила флагманський шоурум АЛЛО МАХ у найбільшому ТРЦ Східної Європи Blockbuster Mall в столиці.

Про це УРТЦ повідомили у прес-службі компанії. АЛЛО МАХ – флагман роздрібної мережі, площа нового шоуруму понад 400 кв. м.

8.flagmanskyj allo mah u blockbuster mall | 1

Відкриття нового флагмана зараз – значна подія для АЛЛО. Для шоурумів такого формату ми ретельно вибираємо місце розташування, наповнюємо магазин інноваційними новинками техніки та загалом цікавим асортиментом. Підбираємо та навчаємо команду консультантів, яка допомагатиме клієнтам розбиратися в інноваціях. Зазвичай нові колеги залишаються з АЛЛО надовго: в наших шоурумах захоплююча та стабільна робота, третина нашої великої команди з нами вже понад 4 роки, а 15% – це молодь, для якої АЛЛО стала першим місцем роботи, – коментує директор із розвитку та форматів компанії "АЛЛО" Микола Астапов.

3.flagmanskyj allo mah u blockbuster mall scaled | 2
10.flagmanskyj allo mah u blockbuster mall scaled | 3

Шоурум АЛЛО МАХ має продумане зонування. Тут є зона Shop in Shop із новинками від Apple, а також велика партнерська зона Xiaomi. 

Відділ SmartHome презентує сучасну побутову техніку та персональні б'юті-гаджети, а у Game zone представлені товари для геймерів. 

Читайте також: “Епіцентр” інтегрує рішення українського стартапу GO TO-U у зарядні станції на своїх парковках

Також є зона World of Music та дитяча зона, крім цього, клієнти можуть безкоштовно загорнути свої покупки у подарункове паковання та прикрасити стрічками, якщо товар куплено на подарунок.

12.flagmanskyj allo mah u blockbuster mall | 4