Рекордні показники, енергоефективність та інклюзія: підсумки 2023 року від ТРЦ “ЗЛАТА ПЛАЗА”

Один з найбільших рівненських ТРЦ “ЗЛАТА ПЛАЗА” поділився результатами своєї роботи у 2023 році та трохи розповів про плани на 2024-й у коментарі Українській Раді Торгових Центрів.

Так, у 2023-му торговельний центр відвідали понад 6,45 млн гостей, що майже дорівнює рекордному показнику 2019 року.

Якісний tenant-mix, професійна робота маркетингу, відповідальна соціальна позиція, безперервне покращення клієнтського досвіду та сервісу - ключові складові потужних показників роботи і як наслідок - 2 місце на RAU AWARDS 2023 в номінації “Кращий малий ТРЦ поза містами-мільйонниками”.

Комерційний відділ постійно працює над покращенням tenant-mix, залучаючи лідерів в своїх категоріях, але утримує при цьому нульову вакантність. В ТРЦ “ЗЛАТА ПЛАЗА” відбулося 10 ефективних ротацій, зокрема відкрилися нові магазини: Solmar, Stimma, Золота країна, Bessa та інші.

img 3079 scaled | 1

Торговельний центр активно комунікує та просувається і в діджиталі - у 2023 використовували інфлюенс-маркетинг, зйомку відео-оглядів та опитувань гостей, впроваджували нові рекламні інструменти. Завдяки цьому сторінки ЗЛАТА ПЛАЗА в соцмережах отримали високі позиції в рейтингу ТОП-20 серед всіх ТРЦ України за кількістю підписників (Facebook 12 місце, Instagram 8 місце), а охоплення щомісяця складає понад 3 млн контактів.

Щодо офлайн-подій, то ключовий фокус незмінний – заходи з метою збору коштів для ЗСУ. За рік ТРЦ провів понад 50 подій, майже всі вони – в підтримку Захисників. Від початку війни компанія надала допомоги ЗСУ на суму понад 3,4 млн. грн. і стратегічно співпрацює з Благодійним Фондом “Відповідальні Українці”, частими гостями у ЗЛАТА ПЛАЗА є внутрішньо-переміщені діти з Кремінної і Маріуполя, для яких організовуються розважальні заходи з подарунками.

Влітку у ТРЦ провели розіграш iPhone 14 Pro за покупку та поєднали активність зі збором на дрони у Благодійний Фонд Сергія Притули. За кожен чек компанія донатила 5 грн у фонд, також до збору долучались клієнти. Всіх учасників акції було понад 10 тисяч, а Захисники на Донецькому напрямку отримали розвідувальне обладнання на суму 300 000 грн.

nat 7025 scaled | 2
dsc 2506 scaled | 3

У серпні був реалізований ще один важливий проект, який наблизив торговельний центр до енергетичної незалежності – на даху встановили сонячну електростанцію потужністю 200 кВт. Загалом станція забезпечить 7% загального річного споживання ТРЦ, є екологічним джерелом енергії та одним з ключових реалізованих проектів КСВ у 2023.

ses scaled | 4

Команда впровадила також низку сервісів, які покращують клієнтський досвід та враховують інклюзивні потреби. У 2023 було реалізовано реконструкцію інформаційної стійки з пониженням для обслуговування людей з інвалідністю, адміністратор комунікує з людьми з порушенням слуху та мовлення, додали послуги прокату дитячого візка і крісла колісного, парасоль, повербанків. Про домашніх улюбленців теж не забули - біля одного з входів в ТРЦ з’явилась парковка для собак.

img 6634 scaled | 5

Директор ТРЦ "ЗЛАТА ПЛАЗА" Олександр Оверчук наголошує:

Ми пройшли багато випробувань і стали сильнішими, вистояли і рухаємося вперед. Наразі віра в перемогу та підтримка країни - обов’язок відповідального бізнесу. Тож і завдання незмінне - забезпечення робочими місцями, сплата податків, сприяння українським виробникам та безперервна підтримка Захисників.

Читайте також: Енергоефективність, укриття та інше: як змінились запити девелоперів комерційної нерухомості у 2023 році

*Довідка. ТРЦ "ЗЛАТА ПЛАЗА" - торгово-розважальний центр в Рівному, який щодня відвідує близько 20 тисяч гостей. Загальна площа становить 17 600 кв.м, орендна - 12 800 кв.м. Серед основних торгових операторів ТРЦ - відомі національні та міжнародні бренди, зокрема McDonald’s, Сільпо, LC Waikiki, Sinsay, Megasport, ESTRO, ССС, Будинок іграшок, MA, SOVA, Золотий Вік, Pandora, Prostor, Алло, Люксоптика та інші.