“Ашан” закриває гіпермаркети у Запоріжжі та Кривому Розі – деталі

Мережа “Ашан” змінює формат роботи в Запоріжжі та Кривому Розі та закриває там свої гіпермаркети.

Про це УРТЦ повідомили у прес-службі компанії.

“Ашан” працюватиме у цих містах в онлайн-форматі, а магазини будуть відкритими до квітня 2024 року. Зазначається, що з цього моменту у ритейлера закінчується договір оренди з торговельними центрами. Співробітників цих супермаркетів компанія забезпечить робочими місцями в містах присутності.

Компанія вже анонсувала закриття гіпермаркетів у Запоріжжі та Кривому Розі на початку 2022 року, однак після початку повномасштабного вторгнення Auchan Україна та девелопер Arricano домовились про продовження оренди, щоб надати мешканцям доступ до продуктів харчування та інших товарів.

Також з 8 січня через пошкодження ворожою ракетою тимчасово не працює ТРК "Сонячна Галерея", в якому знаходиться гіпермаркет "Ашан" в місті Кривий Ріг.

Клієнти у Запоріжжі та Кривому Розі почали надавати перевагу онлайн замовленням. Електронна комерція дає змогу здійснювати закупівлі з безпечного місця, додають у прес-службі ритейлера.

З квітня 2024 в Запоріжжі та Кривому Розі магазини Auchan Україна закриються, але онлайн ми відкриті завжди. Продовжуємо працювати як інтернет-магазин. Наша ціль - продовжувати соціальну місію і дбати про людей, супроводжувати у релокації своїх співробітників, створювати нові робочі місця та підтримувати продовольчу безпеку країни через захист купівельної спроможності. Ми маємо чіткі плани розвитку на наступні роки. У 2024 плануємо відкривати нові об'єкти, розвиватися в різних форматах та каналах продажу. А також, продовжувати сплачувати податки для забезпечення сталого розвитку економіки країни. Auchan Україна є міжнародною компанією, яка продовжує інвестувати в Україну, - Марта Труш, CEO Auchan Україна.

Читайте також: У Запоріжжі в ТРК CITY MALL може зачинитись єдиний у місті “Ашан” – причини

*Довідка. Компанія продовжить співпрацю з місцевими В2В партнерами та підтримуватиме і надалі всі соціальні та благодійні ініціативи. Гіпермаркети у Запоріжжі та Кривому розі пропрацювали цілих 14 років.