Український бренд “Вухастик” починає експансію на європейський ринок

Компанія Afina Group, яка є власником ТМ “Вухастик “ (нова назва бренду “Ушастый нянь”), виходить на європейський ринок.

Продукція бренду виробляється на заводі побутової хімії у Вінниці і вже з грудня цього року представлена на ринку Молдови.

Перше відвантаження відбулося 21 грудня 2023 року, дистриб’ютором-партнером виступила компанія VION IMPEX, яка є місцевим лідером у сфері дистрибуції та роздрібної торгівлі, має найбільшу в країні мережу магазинів Casa Curata.

Довіра до української продукції в Європі зростає, тож для нашої компанії важливо поставляти на ринок Європи продукцію високої якості, яка буде конкурентоспроможною в умовах світового ринку. Ми розуміємо важливість відновлення промислового потенціалу України, особливо під час воєнного стану, а також прагнемо долучитись до популяризації якісних українських товарів на міжнародній арені, — говорить директор з розвитку Afina Group Олексій Соболєв.

CMO Afina Group Світлана Попова відзначає, що безпечність та якість продукції підтверджена європейськими сертифікатами

Наразі партнерство з VION IMPEX передбачає постачання 20 різних продуктів ТМ "Вухастик" у понад 100 торговельних точок по всій країні. Надалі планується розширення асортименту.

*Довідка

Виробництво продукції бренду "Вухастик" стартувало влітку 2023 року на заводі Вінницяпобутхім.

Раніше на заводі вироблялись порошки та миючі засоби російською компанією “Невська косметика”. Її власниками були Віктор Кононов та Володимир Плесовських, компанії належали популярні ТМ “Ушастий нянь”, “Сарма”, “Мистер Чистер”, “Лотос”, “Макс” тощо.

Після початку повномасштабної війни активи було заарештовано, а у липні 2022 року передано в управління АРМА.

Читайте також: Співвласник EVA і Varus Руслан Шостак створює мережу логістичних хабів на 1 млн кв. м – чи знайде він інвесторів

За результатами конкурсного відбору право відновити роботу та стати управителем активів підприємства отримала компанія “Крайтекс-Сервіс” Руслана Шостака та Валерія Кіптика, які також є власниками мереж Eva та Varus.

All Retail