“Фокстрот” повернувся у оновлений ТРЦ Blockbuster Mall

У Києві 15 грудня відкрився оновлений магазин електроніки та побутової техніки “Фокстрот” у ТРЦ Blockbuster Mall.

Це другий за рахунком значний проект ритейлера в столиці після успішного запуску найбільшого магазину в ТРЦ Ocean Plaza, повідомили УРТЦ у прес-службі компанії.

Це відкриття є для нас стратегічно важливим для розширення своєї присутності в столиці, і воно стало фінальним у серії запусків магазинів у 2023 році. Загалом протягом року ми відкрили 8 магазинів, перевершивши оголошені на початку року планові показники майже удвічі, - підкреслив СЕО Фокстрот Олексій Зозуля.

Оновлений магазин працює на другому поверсі ТРЦ, його площа становить 770 кв. м, у “Фокстроті” представлено широкий асортимент смартфонів, гаджетів для краси, комп'ютерної та побутової техніки.

Святкове відкриття заплановане на 21-24 грудня, з новим магазином кількість точок мережі в Україні зросла до 123.

4 | 1
3 | 2

Оновлення Blockbuster Mall

1 грудня в Києві відбулося відкриття оновленого ТРЦ Blockbuster Mall. Перед цим у торговельному центрі анонсували відкриття цілої низки магазинів, оновлений фудкорт, повернення дизайнерського "Сільпо" та новий критий парк атракціонів.

Читайте також: У 2023 році продажі дитячих іграшок зросли вдвічі – аналітика АЛЛО

Журналістка УРТЦ відвідала Blockbuster Mall у цей день, тож ми розповідаємо, що нового зʼявилося у столичному мегамолі. Репортаж з фото дивіться в матеріалі.