“Сільпо” перетворило фасади двох супермаркетів у Одесі та Дніпрі на різдвяні арт-об’єкти (фото)

Мережа “Сільпо” перетворила вітрини та фасади двох своїх супермаркетів на різдвяні арт-об’єкти, відтворивши традиції українського свята.

Прикрашені магазини працюють у Дніпрі, за адресою вул. Андрія Фабра, 7 та в Одесі на вул. Єврейська, 50/1.

У Дніпрі дизайнери надихались фольклором за "Різдвяною книгою", у оформленні присутні традиційні для цього свята теми, зокрема коза, яка їсть різдвяний вінок стоячи на подарунках, будиночки у светрах, які співають колядки та "Щедрик" та інші.

photo 2023 12 12 10 09 40 | 1

А ще додали пшеницю як знак добробуту на наступні роки та символ найродючішого ґрунту в Європі. І про вікна не забули, прикрасили їх графічними рамками, щоб підкреслити друкарське минуле будівлі, - зазначили у прес-службі.

В Одесі частину магазину, яку відведено під пекарню, символічно прикрасили під пряниковий будиночок, на даху і фасаді якого сидять пряникові миколайчики. Інші вітрини супермаркету присвячено темам "12 страв" до Святвечора, дідуху та козі із сіна.

photo 2023 12 12 10 08 14 | 2

Читайте також: Jacquemus відкрив різдвяний поп-ап бутик у Куршавелі (фото)

Вітрини створені у співпраці з артгрупою KOSA Art Group та "Майстернею чудес". Ритейлер хоче, щоб вони стали не лише гарним декором, а й нагадуваннями про вікові традиції.