Fozzy Group відкриває перший “фізичний” простір своєї онлайн-хімчистки MINK (фото)

Fozzy Group відкрила першу власну офлайн хімчистку MINK. Раніше сервіс працював лише у онлайн форматі за викликом кур’єра, тепер фізична точка з’явилась у "Сільпо" в селі Лісники Київської області.

Про це УРТЦ повідомляють у прес-службі компанії.

Вже найближчим часом MINK планує відкрити другий офлайн простір у "Сільпо" в столичному ТРЦ Respublika Park.

Простір працює за принципом самообслуговування, необхідно залишити брудні речі у спеціальному мішку з індивідуальним номером, ввести контактні дані, номер телефону, та індивідуальний номер.

Далі усі комунікація і погодження замовлення відбувається за допомогою смартфону, а зворотня доставка може бути безкоштовним кур’єром за адресою або в офлайн простір.

Вихід MINK в офлайн – це продовження нашого сервісу в онлайні. Наша місія залишається незмінною – хочемо, щоб для гостей було зручно, мінімум клопотів та максимум турботи. У нових офлайн просторах наші гості ще більше можуть відчути наш настрій, щоб гостю було класно, - каже керівниця проєкту Юлія Крилова.

image1 | 1
image7 | 2

*Довідка

Онлайн-хімчистка MINK від Fozzy Group розпочала роботу у 2022-му році. Онлайн-сервіс працює так: клієнт робить замовлення на сайті, кур’єр приїздить у зручний 2-х годинний слот та забирає одяг. Якщо ви знаходитесь за Києвом, або в регіонах, за замовленням приїде курʼєр Нової Пошти.

Читайте також: Мережа “Сільпо” розширює співпрацю з найбільшою у світі винною спільнотою Vivino

Можна написати MINK у телеграм-чат, перевірити статус замовлення, змінити адресу доставки, додати послуги і т.д. Також MINK надає безкоштовні поради технолога.