Bershka інтегрує на сайт віртуальну примірочну на основі штучного інтелекту

Мережа магазинів молодіжного одягу Bershka, що належить до іспанської групи Inditex, оголосила про стратегічне партнерство з компанією 3DLOOK, яка займається створенням рішень для віртуального вимірювання тіла та одягу з використанням штучного інтелекту.

Колаборація спрямована на вирішення головних проблем шопінгу онлайн, тобто вибору розміру та великою кількості повернень купленого товару.

Головним інструментом співпраці має стати віртуальна примірочна кімната від 3DLOOK під назвою YourFit. Сервіс інтегрують на сайт Bershka, він надаватиме точні рекомендації щодо розміру та інтерактивний віртуальний досвід примірки.

Наша технологія віртуальної примірочної здатна революціонізувати досвід онлайн-покупок і сприяти розвитку екологічнішої, стійкішої та ефективнішої індустрії моди, зменшуючи кількість повернень, пов’язаних із розміром, і звертаючись до молодшого цифрового покоління, що керується камерою, і ми раді розпочати цю подорож із Bershka та очікуємо її подальшого розширення, - прокоментували у 3DLOOK.

Як це працюватиме?

YourFit використовуватиме фотографії з фронтального та бічного ракурсів тіла і за допомогою технології 3D-картографування та рекомендаційного рушія розмірів надаватиме миттєвий відгук щодо потрібного розміру. Також можна буде отримати реалістичний віртуальний примірочний досвід.

Читайте також: Dior прикрасив культовий універмаг Saks на П’ятій авеню 35-ти метровим колесом фортуни (фото)

Представник відділу електронної комерції ритейлера наголосив, що бренд вважає своїм обов’язком забезпечити простий шлях для клієнта під час онлайн шопінгу, усунути головні незручності повернення товарів через неправильний розмір.

RTIH