Dior прикрасив культовий універмаг Saks на П’ятій авеню 35-ти метровим колесом фортуни (фото)

Французький модний дім Dior до Різдва перетворив 10-поверховий фасад американської мережі розкішних універмагів Saks Fifth Avenue на “Карусель мрій”.

Інсталяція стала однією з наймасштабніших в історії культового нью-йоркського універмагу, а її родзинка - колесо фортуни завширшки близько 35 метрів у стилі нової колекції Dior Cruise 2024. Також колесо прикрашене традиційними символами бренду та знаковими пам’ятками Парижу - батьківщина Dior, та Нью-Йорку.

Вночі вітрина перетворюється на унікальне світлове шоу з майже 300 тисячами світлодіодних вогнів та музичним супроводом. Над проєктом протягом 10 місяців працювали понад 100 художників.

dior saks new york city carousel of dreams christmas holiday 5 1700629244 | 1

Екстер’єр доповнюють святкові вітрини Saks, де розповідається історія про подорож месьє Діора з Парижа до Нью-Йорка.

Урочисте відкриття відвідали різні знаменитості, зокрема Дженніфер Лоренс і Трейсі Елліс Росс.

dior saks new york city carousel of dreams christmas holiday 2 1700629087 768x540 1 | 2

Традиційне різдвяне святкування в Saks, яке відкривається чудовим світловим шоу на легендарній П’ятій авеню, є одним з найбільш очікуваних, видовищних і чарівних у світі. Я особливо пишаюся тим, що Dior, наше "королівство мрій", втілення досконалості та елегантності, зможе взяти участь у цій чудовій події цього року, сублімувавши її своїм винятковим смаком та віртуозною винахідливістю наших команд, - сказала голова і генеральна директорка Christian Dior Couture Делфін Арно.

Вона також нагадала, що співпраця між Saks і Dior була започаткована понад 70 років тому, особисто засновником модного дому Крістіаном Діором.

Читайте також: Українські бренди візьмуть участь у міжнародній виставці дизайну інтер’єру в Парижі

Усередині універмагу інсталяція продовжується каруселлю, що демонструє ексклюзивні сукні Christian Dior.

600x800 vertical 5 | 3
600x800 vertical 1 1 | 4