METRO масштабував технологію безконтактного сканування та оплати на п’ять ТЦ

Мережа гіпермаркетів METRO Україна масштабує інноваційну систему покупок METRO Fast Line у трьох містах України.

Тепер можливістю безконтактного сканування та оплати товарів можна можна скористатись у ТЦ Києва, Вінниці та Івано-Франківська.

У прес-службі ритейлера нагадали, що METRO Fast Line є першою в Україні безконтактною системою сканування, зважування та оплати товарів.

Все відбувається за допомогою однойменного мобільного застосунку або спеціальних сканерів на вході до гіпермаркету. Клієнти METRO можуть відсканувати товари самостійно і одразу у торговому залі.

Після цього потрібно перевірити візок з товарами на спеціальній ваговій платформі, не викладаючи покупки на стрічку. Це відбувається миттєво, залишається лише оплатити все на стійці самооплати.

METRO Fast Line — це результат нашого бажання покращити клієнтський досвід та надати українцям доступ до найкращих світових практик. Ми раді, що змогли зробити процес покупок ще зручнішим та швидшим. Позитивні відгуки клієнтів спонукають нас розширювати географію функціонування METRO Fast Line. Тому протягом наступних двох років в планах запровадити дане технологічне рішення ще у 8 ТЦ мережі в інших містах нашої присутності, — каже директор з продажів METRO Україна Андрій Цвих.

600x800 vertical 4 | 1

Запуск METRO Fast Line

Вперше систему METRO Fast Line запустили у пілотному торговельному центрі METRO в Києві у 2021 році.

За цей період нею скористались понад 100 тисяч разів, а середній час підтвердження покупки та оплати становить 2 хвилини.

Читайте також: “Епіцентр” запустив послугу “бізнес-проєкт під ключ” для українських підприємців

Відтепер послугою можна скористатись у таких ТЦ мережі:

  • Київ, проспект Григоренка, 43,
  • Київ, Кільцева дорога, 1-в,
  • Київ, Степана Бандери, 26-в,
  • Вінниця, Хмельницьке Шосе 0.5 км, 1, с. Зарванці,
  • Івано-Франківськ, Вовчинецька, 225-м.

All Retail

Години та інформація

1-202-555-1212
Обід: 11-14 год
Вечеря: Пн-Чт 17:00-23:00, Пт-Сб: 17:00-01:00