CBRE Ukraine виходить на ринок Молдови під новим брендом CBRE Moldova

Консалтингова компанія CBRE Ukraine, що є частиною афілійованої мережі міжнародної компанії CBRE, розширює присутність у Молдові під брендом CBRE Moldova.

Про це Українській Раді Торгових Центрів розповіли у прес-службі компанії.

CBRE є визнаним глобальним брендом, що надає професійні консультаційні послуги у сфері комерційної нерухомості у понад 100 країнах світу.

Новий підрозділ CBRE Moldova надаватиме повний спектр послуг в сфері комерційної нерухомості, зокрема:

  • агентські послуги;
  • ринки капіталу;
  • управління та експлуатація об’єктів комерційної нерухомості;
  • оцінка та консалтинг;
  • управління проєктами та технічний консалтинг;
  • управління інфраструктурою об’єктів нерухомості.

Радомир Цуркан, керуючий партнер CBRE Ukraine та CBRE Moldova:

Розширення діяльності нашої компанії в Молдові є знаковим кроком, який відповідає стратегії розвитку CBRE в Україні, з деякими корективами, пов'язаними з військовою агресією, що триває в Україні. Ми сподіваємося, що присутність бренду CBRE на ринку Молдови не тільки принесе користь нашій компанії та нашим міжнародним клієнтам, але й сприятиме формуванню сегменту послуг у сфері комерційної нерухомості міжнародного рівня на локальному ринку. Ґрунтуючись на нашій репутації експерта, яку ми здобули за 15 років діяльності в Україні, ми маємо всі можливості для того, щоб надавати рішення високого рівня як місцевим, так і міжнародним клієнтам в Молдові.

Читайте також: Євгенія Локтіонова, UTG: майже всі українські ТРЦ добре підготовлені до зими

Вихід CBRE Ukraine на новий ринок відзначився співпрацею з найбільшим комерційним банком Молдови MAIB, а також світовим брендом у сфері телекомунікацій.