У ТРЦ Blockbuster Mall знову відкриється дизайнерський “Сільпо” у стилі Мавки

У столичному ТРЦ Blockbuster Mall 1 грудня 2023-го року відновить роботу дизайнерський супермаркет "Сільпо" у стилі анімаційного фільму “Мавка”.

Про це УРТЦ розповіли у прес-службі ритейлера.

Супермаркет було відкрито ще у листопаді 2019-го року, дизайн розробляла українська студія Animagrad (FILM.UA Group).

Незадовго до початку повномасштабної війни роботу супермаркету призупинили для проведення реконструкції, однак з початком бойових дій його довелося законсервувати. І ось після понад річної паузи супермаркет повертається у ТРЦ, який також проводить комплексні оновлення.

Торговельна площа магазину становить 2100 кв.м, він стане найбільшим супермаркетом, відкритим мережею за час повномасштабного вторгнення.

Тут буде розташований гастрономічний простір – фудхол з власним меню: від піци та бургерів до страв з воку й суші. На гостей чекатимуть і звичні зони ритейлера: "Лавка традицій", "Крафтяр", кулінарія та інші.

“Сільпо” поновлює роботу супермаркету саме у той рік, коли відбулася гучна прем'єра мультфільму, і Мавка здобула феноменальну любов глядачів. Тож знову зустрітися з нею, її друзями і Магічним Лісом можна і у супермаркеті “Сільпо”, - додають у прес-службі.

Мережа називає цей магазин внеском у підтримку та популяризацію українського кіномистецтва.

Реконцепція Blockbuster Mall

Нове відкриття столичного ТРЦ Blockbuster Mall відбудеться 1 грудня. Після реконцепції планується планується запустити 100 тис. кв. м торговельної площі, розповів голова правління Mandarin Plaza, що управляє ТРЦ Lavina Mall, Blockbuster Mall та низкою інших проєктів, Олександр Черніцький.

Черніцький зазначає, що реконцепція є вимогою часу. Він нагадує, що Blockbuster Mall відкрився в листопаді 2019 року, після чого майже одразу почалась епідемія COVID-19, тож ТРЦ не встиг повноцінно попрацювати.

Читайте також: “Сільпо” запускає на Волині дальню доставку з покриттям до 100 км

Якою буде реконцепція торговельно-розважального центру і що буде з вакантністю обʼєкта після відкриття нових магазинів, читайте в матеріалі.