Мережа Сінема Сіті першою в Україні запровадила каси самообслуговування у всіх своїх кінотеатрах

Мережа кінотеатрів Сінема Сіті першою в Україні облаштувала усі свої кінотеатри касами самообслуговування. Через них клієнти можуть купити квитки та необхідне для перегляду за 5 кліків.

Це дало змогу автоматизувати кінобізнес, оптимізувати шлях клієнта, розвантажити персонал та зменшити операційні витрати, зазначили у компанії.

Чотири каси самообслуговування встановили у трьох кінотеатрах Сінема Сіті в трьох ТРЦ (ТРЦ Fontan Sky Center в Одесі, ТРЦ Ocean Plaza у Києві, ТРЦ Мегамолл у Вінниці), а наступного року кількість встановлених кас планується збільшити втричі.

На самокасах клієнт може придбати квитки та 3D-окуляри, а незабаром там буде доступний весь асортимент кінобару: попкорн, снеки, смаколики тощо. Продукцію можна буде придбати не лише разом з квитками, а і окремо.

Також гість може переглянути репертуар закладу, прочитати більше про обраний фільм, ознайомитися з програмою лояльності мережі.

Компанія йде шляхом активної діджитилізації. Після оновлення сайту, мобільного додатку та запуску унікальної на ринку кінотеатрів програми лояльності Cinema Cashback у 2021 році, був розпочатий проект розробки та впровадження кас самообслуговування. Війна змінила плани реалізації проекту у 2022 році, проте вже у 2023 рік мережа кінотеатрів Сінема Сіті презентувала гостям свій продукт, — кажуть у прес-службі компанії.

Після успішного запровадження самокас у Сінема Сіті, компанія планує впровадити їх і у іншій своїй мережі кінотеатрів Wizoria.

imgonline com ua resize | 1

Перші результати

Оскільки каси самообслуговування розташовані у холі, вони є першою точкою контакту з аудиторією у кінотеатрів.

Це вже дозволило розвантажити звичайні каси на 50% та зменшити черги в пікові години.

Читайте також: Попит на радість відновлюється? Як працюють кінотеатри та розважальні центри у ТРЦ під час війни

Для купівлі квитків клієнту потрібно виконати 5 кліків, усього за 45 секунд. Процес оплати пришвидшує безготівковий розрахунок.

Retailers.ua