У ТРЦ Nikolsky відкрився оновлений магазин New Balance (фото)

У харківському ТРЦ Nikolsky відкрився магазин міжнародного спортритейлера New Balance.

Точка запрацювала на третьому поверсі торговельно-розважального центру у п’ятницю, 10 листопада. Графік роботи наразі з 10 до 21 години, без вихідних.

У прес-службі ТРЦ УРТЦ розповіли, що бренд був представлений у Nikolsky і до повномасштабного вторгнення, однак відновлював роботу трошки довше, оскільки саме на ту частину, де розташовувався магазин, прийшовся основний удар ракети країни-агресорки.

Сьогодні нарешті відчинив свої двері магазин New Balance, а вже на наступному тижні чекаємо на відкриття Estro. Ми вже майже закінчили реконструкцію і по черзі передаємо поверхи орендарям. На початку жовтня ми передали приміщення під адаптацію і всього за місяць New Balance провели ремонт та відчинились. Відвідувачі цього дуже чекали, - зазначили у Nikolsky.

img 5413 | 1

img 5412 | 2
img 5411 scaled | 3

*Довідка. New Balance – одна з провідних компаній на ринку спортивного взуття, що існує понад 100 років. В Україні працює понад 10 магазинів бренду.

Відновлення куполу Nikolsky

Раніше ми розповідали, що найбільший купол в Україні, що був пошкоджений під час ракетного удару, відновлено. Загальна площа світлопрозорих конструкцій купола у ТРЦ Nikolsky становить 3200 кв. м.

Роботи по відновленню купола були виконані у рекордно короткий термін. Розпочали 22 вересня та завершили 14 жовтня. В процесі відновлення були використані сучасні високоякісні матеріали та комплектуючі відомої німецької компанії Temme//Obermeier GmbH. Роботи виконувались фахівцями компанії "АПРІОРА" (Україна), - розповідає Максим Гаврюшин, операційний директор компанії Budhouse Group, яка є девелопером ТРЦ Nikolsky.

Читайте також: У ТРЦ Nikolsky відкрились нові магазини: МBM my home, CK jeans, Yabluka та Garda

Як виглядає оновлений скляний купол, дивіться в матеріалі.