Луцькому ТРЦ ПортCity можуть дозволити працювати цілодобово

У Луцьку можуть встановити цілодобовий режим роботи для торговельно-розважального центру ПортCity.

Про це йдеться у проєкті рішення виконавчого комітету Луцької міської ради від 8 листопада 2023 року.

До міськради звернулося безпосередньо ТОВ "Порт Сіті Груп" із пропозицією встановлення цілодобового режиму роботи до 15 листопада 2024, однак із забороною продажу з 22:00 до 08:00 пива (крім безалкогольного), алкогольних, слабоалкогольних напоїв, вин столових та дотриманням заходів безпеки під час повітряної тривоги і комендантської години на період воєнного стану.

Зі свого боку ТОВ "Порт Сіті Груп" зобов'язане забезпечити дотримання вимог чинного законодавства та норм громадського порядку в закладі торгівлі.

Здійснювати контроль за дотриманням встановленого режиму роботи закладу зобов'язали Департамент муніципальної варти міської ради, Луцьке районне управління поліції ГУ НП у Волинській області, управління патрульної поліції у Волинській області Департаменту патрульної поліції НП України.

Нововведення "Сільпо" на Волині

Раніше ми розповідали, що мережа супермаркетів "Сільпо" запустила послугу дальньої доставки для мешканців Волинської області з покриттям до 100 км.

Зазначається, що кур’єр мережі на спеціальному авто доставить у зручну точку свіжу рибу та м’ясо,молочні вироби, овочі, фрукти та інші необхідні товари.

Читайте також: У Кривому Розі “розморозили” будівництво великого ТРЦ – деталі об’єкту

Авто обладнане морозильними камерами, тож замовити можна навіть заморожені продукти.

Зробити замовлення можна на сайті супермаркету або у мобільному застосунку "Сільпо". Послугу можуть замовити мешканці таких 12 міст та селищ Волині: Ковель, Володимир, Голоби, Рожище, Турійськ, Люблинець, Вербка, Блаженик, Нововолинськ, Затурці, Княгининок та Ківерці.

Конкурент