McDonald’s випустив колекцію взуття у колаборації з брендом Crocs

Мережа ресторанів швидкого харчування McDonald's та взуттєвий бренд Crocs випустили спільну колекцію взуття з символами та персонажами популярного фаст-фуду у Австралії.

У лінійку увійшли три пари клогів та одні пухнасті капці. Класичні червоні клоги прикрашені джибітсами (фігурками, що кріпляться до взуття Crocs) у вигляді логотипу фастфуд-мережі, бігмаку та картоплі фрі.

7c83df39dc | 1

Інші пари присвячені персонажам з культових рекламних кампаній McDonald's у США. Так, на чорно-білому взутті є фігурка персонажа Hamburglar - злодія у смугастому костюмі та чорній масці, який краде знамениті бургери. Жовті крокси відсилають до маленької пташки Birdie, а фіолетові хутряні капці відсилають до монстра Grimace.

Це не перша колаборація Crocs із відомими героями, так, нещодавно бренд випустив колекцію, присвячену Шреку.

Ми раді об’єднатися з Crocs — іншим брендом, який глибоко вкорінений у культурі — у нашій першій глобальній співпраці з взуттям та з нетерпінням чекаємо, коли наші австралійські клієнти покажуть Crocs на вулицях Австралії, - сказала Аманда Накад, директор з маркетингу McDonald's в Австралії.

*Довідка. Торік фешн-бренд отримав рекордний виторг у 3,6 млрд доларів, що дорівнює зростанню у 53,7% рік до року. У третьому кварталі цього року продажі зросли на 6%, до 1,046 млрд доларів.

Модні колаборації McDonald's

Раніше ми розповідали, що компанія створила колаборацію з японським брендом одягу graniph.

Компанії спільно представили ексклюзивну колекцію стильних сувенірів. До лінійки увійшли різноманітні предмети одягу та аксесуари.

Читайте також: McDonald’s відзначив різкий ріст прибутку в ресторанах у всьому світі

На светрах, сумках та інших речах зображені культові страви та персонажі, пов’язані з McDonald's. Колекція створена у фірмових яскравих кольорах компанії, особливу увагу було приділено деталям, які відображають характеристику бренду, включно з відомими Золотими арками.

Як виглядають речі з колекції та коли їх можна буде придбати, дивіться в матеріалі.

Inside Retail