Розширення tenant-mix та екоініціативи: як ТРЦ “Подоляни” працює в умовах війни

Вже другий рік поспіль українські ТРЦ працюють в умовах повномасштабної війни, яка впливає на усі аспекти їхньої діяльності. Втім, вони продовжують оновлення своїх торговельних галерей, запроваджують заходи з енергоефективності, благодійні активності та не відмовляються від планів розвитку.

Коли запитують чи можливо вести бізнес під час війни, єдина правильна відповідь – це потрібно робити, як би важко не було. Ми повинні працювати, адже за нами люди – понад 2000 працівників і їхні сім’ї. Бізнес – це робочі місця і податки, робота українського бізнесу під час війни є особливо важливим джерелом наповнення держбюджету та створення робочих місць, - зазначила директорка з розвитку тернопільського ТРЦ “Подоляни” Тетяна Чубак.

Про нові відкриття, екоініціативи та благодійність на другий рік широкомасштабного вторгнення у ексклюзивному коментарі УРТЦ розповіли в прес-службі ТРЦ “Подоляни”.

Оновлення торговельної галереї

У 2023 році в tenant-mix ТРЦ “Подоляни” відбулися важливі зміни.

Як відомо, тренди sport casual і sport вже довгий час популярні і в світі, і в Україні, а під час війни цей сегмент набув особливої актуальності. Тож “Подоляни” посилили торгову галерею брендами спортивного одягу та взуття Megasport, SportCity та New Balance. 

Попередньо у торговельному центрі вже були відкриті магазини Intersport  та  Sportcenter, тож тепер в “Подолянах” утворився цілком ексклюзивний для регіону вибір спортивного одягу, взуття та аксесуарів.

photo 2023 11 03 11 10 10 | 1
photo 2023 11 03 11 10 17 | 2
photo 2023 11 03 11 10 14 | 3

Цього року також заплановані відкриття магазинів Sinsay в новому форматі (понад 1000 м. кв) та House, магазина сімейного шопінгу Yuki та універсального магазину розваг дитинства "Будинок іграшок". Вже розпочали роботу точки мережі “Ябко”, “Мій гаджет” та “Файні льоди”.

Екоорієнтованість як вимога часу

ТРЦ “Подоляни” впродовж 4 років є постійним учасником екоініціативи Greening of the Planet та бере активну участь в міжнародних проєктах "Озеленення України" та "Озеленення планети".

Цьогоріч працівники ТРЦ долучилися до міжнародної акції "Мільйон дерев пам’яті і життя", що проходила одночасно в Україні та 30-ти країнах світу. В рамках неї висадили квітучі дерева та кущі на території торговельно-розважального центру, а також в університетах та коледжах міста. Висаджені в рамках акції #мільйон_дерев_памяті_та_життя дерева є символом пам'яті всіх полеглих у війні та водночас незламності і життєстійкості нашої України. Протягом акції також проходив збір коштів на дрони в рамках проєкту "1000 дронів для України".

Також у прес-службі нагадали, що вже понад три роки клієнти мають можливість заряджати свої авто на електрозарядній станції, а на даху ТРЦ встановлено сонячні панелі, які забезпечують частково потреби найбільш енергозатратного об’єкта комплексу – льодового центру Ескімос.

Переконані, що екоорієнтованість – це невід’ємна характеристика будь-якого соціально відповідального бізнесу. Загалом ми завжди намагаємось ставати щоразу кращими та оновлювати як сам простір ТРЦ, до слова в цьому році було повністю оновлено 3 вбиральні та відкрито новий паркінг, так і його наповнення в плані ексклюзивності брендів і товарних пропозицій, акцій і подій, - зазначають у “Подолянах”.

600x800 vertical | 4
600x800 vertical 1 | 5

Благодійні та соціальні проекти

У "Подолянах" більше 15 років діє однойменний благодійний фонд, тож благодійні та соціальні проекти в торгово-розважальному центрі є звичними і робота, що проводиться в цій сфері носить постійний системний характер.

Звісно, війна внесла свої корективи і в цю діяльність. Ми продовжуємо допомагати нашим підопічним, але вже з 2014 року фокус уваги дещо змістився, а з початку повномасштабного вторгнення у 2022 році суттєво перемістився для забезпечення потреб наших захисників та внутрішньо переміщених осіб, - розповідають у “Подолянах”.

photo 2023 11 03 11 09 57 | 6

Читайте також: Відновлення роботи LPP Group. У одеський ТРЦ Riviera Shopping City повернулись бренди House і Cropp

В торговельно-розважальному центрі постійно проводяться благодійні концерти, ярмарки та майстер-класи на підтримку ЗСУ. Загалом за цей час було надано допомогу на суму понад 5 мільйонів гривень.

photo 2023 11 03 11 09 30 | 7