“Епіцентр” планує відкрити перший власний ТРЦ навесні 2024-го (фото)

"Епіцентр" відкриє торговельний центр у новому форматі, з площами для орендарів та дитячою розважальною зоною.

Про це УРТЦ розповіли у прес-службі ритейлера.

Відкриття заплановане на весну 2024 року, у компанії проєкт називають своїм першим повноцінним ТРЦ, де працюватиме орендна галерея та зона розваг. Він розташовується у передмісті Києва, на Одеському шосе, де раніше працював гіпермаркет мережі Нова Лінія.

Замість нього “Епіцентр” зведе ТРЦ у новому форматі, площею 62 тис. кв. м. З них близько 53 тис. кв. м займатимуть торгові формати мережі, а 9 тис. кв. м віддадуть під оренду.

Проєкт передбачає будівництво підземного паркінгу на 1100 машиномісць із укриттям для персоналу та відвідувачів.

Директор напрямку ексклюзивних концептів та розвитку компанії "Епіцентр К" Вікторія Зеленська зазначила, що даний проєкт є частиною стратегії подальшого розвитку масштабних торгово-розважальних центрів компанії.

3 | 1
1 | 2

Наповнення майбутнього ТРЦ

Якірними орендарями ТРЦ будуть супермаркет Food Market (2860 кв. м), дитячий розважальний центр (3100 кв. м), Intersport (1400 кв. м), магазин електроніки та побутової техніки "ЦеТе" (1470 кв. м), магазин товарів для дому та декору "Галереї Деко" (1840 кв. м), дитячий магазин E.PIC (500 кв. м), а також побутові послуги "Мультисервіс" і "Дім води", "Аптека 100+" та інші.

Новим форматом стане відділ товарів для саду та городу Dream Garden (4100 кв. м), у оновленій концепції. За словами керівника департаменту розвитку ТРЦ компанії "Епіцентр К" Катерини Весни, компанія вже почала підписання попередніх договорів з орендарями.

Читайте також: Власники “Епіцентру” Гереги отримали дозвіл на поглинання мережі Intersport Polska

В торговій галереї ми плануємо представити не тільки товари, яких немає в Епіцентрі, але й поглибити вже наявну пропозицію. Також залучимо до проєкту операторів кафе та ресторанів, доповнивши власний фуд-корт, - зазначила вона.