Паризький магазин Distance пропонує безкарно вкрасти будь-яку річ за однієї умови

У Парижі магазин спортивного одягу пропонує усім відвідувачам безкарно вкрасти будь-яку річ, але за умови, що їм вдасться втекти від охоронця.

Ініціатором такої незвичної акції став спортивний бренд Distance, орієнтований на товари для бігу.

Бренд відкрито пропонує вкрасти будь-який з виставленниз товарів і спробувати втекти. Якщо вам це вдасться - можете забрати річ собі. Однак біля дверей магазину стоїть не простий охоронець, а Мікаель Зезе — один із найкращих спринтерів Франції, тож втекти від нього не така проста задача.

Результати експерименту

Наразі наважились на крадіжку 74 людини, і лише двом з них вдалося стати остаточними власниками взятих кросівок. У Distance зазначають, що цілком задоволені роботою Мікаеля Зезе.

Читайте також: Британські фешн-ритейлери зазнають збитків через аномально теплу погоду

Distance — це концептуальний магазин, натхненний мистецтвом, модою та дизайном. Але нашим пріоритетом завжди було ділитися порадами та пропонувати спортсменам найкраще обладнання для покращення результатів. Для мене було честю запросити нашу спільноту випробувати себе проти одного із найшвидших спортсменів. Ми також раді, що Зезе виявився досить швидким і не допустив перетворення цієї операції на фінансову катастрофу, — пояснює засновник Distance Гійом Понтье.