Перший у Ізмаїлі ТЦ “Одіс” підписав новий договір і досяг нульової вакантності

У новому ТЦ “Одіс” в Ізмаїлі Одеської області вдалося досягти нульової вакантності. Торговельний центр, що відкрився навесні, підписав договір з мультимаркетом "Аврора", тим самим заповнивши останню вільну площу.

Новий орендар розташується з фасадного боку ТЦ на площі 220 кв. м, повідомив ексклюзивний брокер об’єкта компанія UTG. Там нагадали, що "Одіс" є першим професійним торговельним центром у місті, так само першим для Ізмаїлу є і магазин "Аврора".

Однією із головних рис нового ТЦ площею 2 500 м2 – є його розташування у самому «серці» Ізмаїла. Це перший професійний центрально-міський торговий центр у місті, який повністю задовольнить потреби мешканців у якісній інфраструктурі. Гарний тенат -мікс операторів, безумовно, зробить "Одіс" кращим місцем для спільних сімейних покупок, - зазначають в UTG.

Наразі об’єкт заповнений на 100% і у ньому працюють всі орендатори.

*Довідка

ТЦ відкрився 14 квітня 2023 року, він має 2 рівні, а серед якірних орендарів нового торговельного центру - супермаркет “Таврія” площею понад 600 кв. м, дитячий магазин “Чудо острів” площею 530 кв. м та інші.

Читайте також: “Епіцентр” показав проєкт нового ТЦ у Чернігові: яким він буде (фото)

Крім цього у ТЦ працюють аптека “Доброго дня”, магазин “Аурум”, “Табакерка” та МOYO. Також на фасаді об’єкту планується ресторан із зоною посадки.

UTG