Об’єднає 15 концепцій: на ревіталізованому заводі “Промприлад” у Івано-Франківську відкриють фудмаркет

У Івано-Франківську на ревіталізованому заводі "Промприлад" відкриється фудмаркет, де об’єднаються 15 гастрономічних концепцій.

У просторі будуть представлені ресторани зі Львова, Києва, Харкова, Миколаєва, Бердянська й Івано-Франківська. Серед форматів: кав’ярня, пекарня, бургерна, чебуречна, піцерія, раменна, локшинна, м’ясна точка, хот-доги, бар, ізраїльська і японська кухні.

Керівники фудмаркету очікують щонайменше 1500 відвідувачів за день. Перший тиждень проєкт працюватиме у фестивальному форматі. Команда проводитиме гостям екскурсії, заплановані музичні й танцювальні івенти, кулінарні майстер-класи, дегустації страв, напоїв і кави.

qj ul5bm91 q7q9lbjxpxa article | 1

Комплекс Foodoteka

"Фудмаркет на "Промприладі" – це лише перша частина масштабного комплексу Foodoteka, що повноцінно запуститься наступного року.

У 2024 має запрацювати другий поверх, де розміститься Food Hub, який матиме освітньо-розвиткову функцію.

Читайте також: Найбільший ТРЦ у Хмельницькому: на якому етапі будівництва перебуває PROSKYRIV Plaza (фото)

Там працюватимуть дві кулінарні школи (Culinary School і Bakery School), Food Lab і R&D kitchen та Сhef's Hub. У просторах шеф-кухарі, ресторатори та гастроентузіасти зможуть навчатися та обмінюватися досвідом, проводити тематичні заходи, тощо.

The Village