ТРК “Сонячна Галерея” відсвяткував 15-річчя: як пройшов “Особливий day” (фото)

Девелоперська компанія Arricano 30 вересня організувала благодійний “Особливий day” для ком’юніті ТРК “Сонячна Галерея” у Кривому Розі з нагоди 15-річчя торговельного центру.

Про те, як пройшло святкування та які благодійні заходи під час нього проводились, УРТЦ розповіли у прес-службі компанії.

Стрес, цілодобовий потік новин та відсутність стабільності щодня забирають нашу енергію і шкодять фізичному й ментальному здоров’ю. Ми дбаємо про комфорт наших відвідувачів, прагнемо ділитися приємними емоціями та примножувати їх. Саме тому запросили всіх криворіжців на “Особливий day” у ТРК “Сонячна Галерея”, аби подякувати за 15 років, тобто 5444 світанки разом”, — зазначила директорка ТРК "Сонячна Галерея" Марина Баранова.

Під час заходу усі охочі могли долучитися до збору коштів від ГО “Об’єднання Відповідальних Громадян” на створення “Простору для відновлення військових і цивільних “Гарт”, де постраждалі від війни, зокрема ветерани та члени їх сімей, зможуть пройти реабілітацію.

На честь Дня народження спільнота та команда ТРК "Сонячна Галерея" за 6 годин  зібрали герб Кривого Рогу із 5444 деталей "Лего" заввишки майже 2 м та шириною 2,25 м. До ініціативи долучилися і діти, і дорослі, аби зробити свій внесок у створення інсталяції.

475 1 | 1

Arricano вже закріпила за собою традицію будівництва разом зі спільнотами ТРК масштабних конструкції з деталей "Лего". Це одна з найбільш популярних активностей у наших торговельних комплексах, тож спеціально до 15-ти річчя ТРК "Сонячна Галерея" ми розробили макет і створили унікальну інсталяцію, яка транслює плідну синергію та партнерство ком'юніті й торговельного комплексу. Вона поєднала у собі герб Кривого Рогу — головний символ міста, логотип "Сонячної Галереї" — символ сталого громадського та соціального простору, який об'єднує, піклується, розвиває й навчає, — зауважила директорка з маркетингу Arricano, девелопера ТРК "Сонячна Галерея", Інна Морозова.

З нагоди 15-ти річчя ТРК "Сонячна Галерея" виступив відомий тіктокер - РуханкоМен.

369 scaled | 2

Крім цього, до свого Дня народження ТРК “Сонячна Галерея” провів благодійний аукціон на потреби ЗСУ, а також підготував ігри, танці, квести для малечі, виступ від кавер-бенду. Завершив вечір довгоочікуваний розіграш подарунків від партнерів.

Читайте також: Інна Морозова, Arricano: про експерименти, маркетингові стратегії ТРЦ у нових реаліях та інше

269 scaled | 3