“Фокстрот” масштабував сервіс доставки за годину з Uklon Delivery

Ритейлер техніки та електроніки “Фокстрот” розширює свою послугу швидкісної доставки до дверей з Uklon Delivery.

Про це УРТЦ повідомила прес-служба компанії.

З 27 вересня сервіс став доступним у всіх населених пунктах, де є магазини мережі та працює Uklon Delivery, спочатку ж доставка працювала лише у столиці.

Мета проекту – зробити можливим для клієнтів отримання бажаних товарів швидким. Багато хто з покупців лише починає розуміти, що можна замовити товар і вже за пів години тримати його в руках. Клієнти роблять сміливіші покупки – замовляють дорожчу та більш габаритну побутову техніку: бойлери, пилососи, мікрохвильові печі, блендери та багато іншого. До того ж сервіс дозволяє вирішити будь-які екстремальні побутові проблеми. Так, першим замовленням стала кришка для каструлі і нам знадобилося всього 26 хвилин, щоб врятувати святкову вечерю, - розповідає Вадим Осинський, начальник управління ланцюга поставок.

За перші три тижні роботи сервісу у столиці, середній чек продажів збільшився до 40%, було доставлено понад півсотні замовлень, а середній час на доставку займав лише 28 хвилин.

Деталі сервісу

Під час поїздки товари застраховані, також діє функція “Безпечне отримання”, яка гарантує передачу товару лише адресату. Відстеження переміщення замовлення здійснюється у режимі онлайн, є і можливість самостійно регулювати вартість доставки.

Читайте також: “Нова Пошта” запускає доставку з європейських інтернет-магазинів до України

Умови доставки дозволяють організувати швидкісне отримання більшої частини товарів, які представлені в магазинах мережі: вартість – до 45 тис. грн., вага – до 20 кг, габарити – 150*50*50 см, а відстань до адресата – не більше 14 км.