Український бренд KSENIASCHNAIDER випустив другу колаборацію з Adidas

Український бренд деніму KSENIASCHNAIDER представив на Fashion Week у Лондоні нову колекцію і другий дроп у колаборації з Adidas.

Речі з колекції створені за допомогою штучного інтелекту. До колаборації з Adidas Originals увійшли: довга сукня з біло-жовто-блакитним принтом та трьома смугами, декілька моделей оверсайз-футболок, поясна сумка з двома ручками та сумка, що імітує класичну синю коробку Adidas.

Також бренд анонсував нові кросівки з текстильним верхом і декором у вигляді яскраво-зеленого цінника, який вже використовувася у моделях Superstar та Forum Mid із першого дропу з Adidas.

Дата старту продажів колекції поки невідома.

Перша колаборація KSENIASCHNAIDER та Adidas Originals

Вперше український бренд вступив в колаборацію зі світовим гігантом спорт-фешену у липні цього року. Компанії спільно представили колекцію одягу, взуття та аксесуарів під назвою Trefoil.

Зазначається, що колекція із українським лейблом відкриває новий погляд на фірмові образи Adidas.

Читайте також: Одягають зірок, топ-моделей та королівських осіб: 5 українських брендів, які підкорили світ

Основою дропу є предмети одягу, які поєднують фірмову естетику українського модного будинку з кодами Adidas Originals. Колекція містить джинсові речі, зокрема куртки та сукні-сорочки, а також традиційні спортивні костюми, корсети та сукні adiColor у стилі печворк.

Divoche Media