У Харкові відновили зруйнований російською ракетою флагманський “Техно Їжак” (фото)

У Харкові відновили зруйнований російською ракетою флагманський магазин “Техно Їжак” на Площі Конституції.

Про це УРТЦ повідомила прес-служба ритейлера.

Точка була пошкоджена ще на початку повномасштабного вторгнення, а тепер у відновленому магазині представлено широкий вибір дронів, акумуляторів, різних інших технологічних новинок, техніка Apple й аксесуари для неї. Також у шоурумі зберегли секцію вінілу та артбуків.

3j9a3230 | 1

Цей магазин є надзвичайно важливим для засновників "Техно Їжака" та усієї команди, адже він був флагманом бренду.

Засновники вивезли усю команду із Харкова та перевезли бізнес до Києва, але пообіцяли собі відновити магазин у рідному місті, щойно ситуація там стабілізується, йдеться у прес-релізі.

Це був перший магазин такого формату із мережі, що ми відкрили пізніше. Ми дуже пишались ним. Відкриття шоуруму у самому серці Харкова стало справжньою подією не тільки для нас, але, у якомусь сенсі, і для міста. Це було унікальне місце, де ми поєднали діджитальне та аналогове. У лютому 2022, після початку повномасштабного вторгнення Харків одним із перших зазнав нищівного обстрілу. Кадри влучення ракети в площу Конституції облетіли весь світ. Постраждав і наш шоурум. І от зараз, не зважаючи на те, що війна триває, ми вирішили відновити цей знаковий простір, - розповідає засновник Техно Їжака Олексій Гулий.

3j9a3135 | 2

*Довідка

Точка у Харкові стала четвертим великим магазином, який мережа відкрила за півтора року повномасштабного вторгнення.

Читайте також: Мережа Akvarel відкрила магазин у форматі Creative Mall в івано-франківському ТРЦ Veles

Нещодавно “Техно Їжак” разом з мережею кафе Ponchyk Boy відкрили унікальний формат “Пончик та Айфончик” у столичному ЦУМі.