MasterZoo та Uklon Delivery спільно запустили швидку доставку в межах міста

Ритейлер товарів для домашніх улюбленців MasterZoo спільно із Uklon Delivery запустили швидку доставку зоотоварів у межах міста.

Про це УРТЦ повідомили у прес-службі сервісу доставки.

Час доставки - 60 хв з моменту оплати замовлення на сайті або у зоомаркетах MasterZoo та прийняття замовлення на доставку.

Доставка від Uklon Delivery доступна у межах міста, за умови оформлення замовлення до 18:00 та наявності товару на магазині. Вага замовлення не має перевищувати 20 кг, а максимальні габарити товару повинні бути 50х50х150 см. При замовленні на суму до 999 грн, вартість доставки становить 100 грн, від 1000 грн — доставка є безкоштовною.

У прес-релізі зауважують, що швидку доставку наразі здійснюють лише для сплачених замовлень на сайті та у магазинах MasterZoo, але у майбутньому планується запуск доставки з можливість оплати готівкою.

uklon delivery x master zoo | 1

Особливості доставки

Серед переваг сервісу відзначають:

  • зручність: користувач має можливість відслідковувати своє замовлення щохвилини за допомогою онлайн-трекінгу;
  • безпеку: під час поїздки усі пакунки застраховані, а також функція "Безпечне отримання" гарантує, що пакунок буде вручений тільки адресату.
  • функцію декількох отримувачів: користувач може додавати одночасно до 8 додаткових адрес в одне замовлення.
  • повернення: користувач може оформити повернення доставки, від якої відмовився або не зміг прийняти. 

У компанії додають, що відлік часу доставки розпочинається з моменту прийняття замовлення і може збільшитися через незалежні обставини, наприклад дорожньо-транспортні пригоди або затори.

Читайте також: FOZZY відновлює доставку в Одесі після повного руйнування місцевого гіпермаркету

*Довідка. Наразі зоомагазини MasterZoo працюють у 35 містах України: Київ, Київська область, Харків, Одеса, Львів, Полтава, Суми, Вінниця, Кривий Ріг, Миколаїв, Біла Церква, Дніпро, Новомосковськ, Хмельницький, Житомир, Запоріжжя, Луцьк, Івано-Франківськ, Мукачево, Ужгород, Рівне, Тернопіль та інших.