“єВідновлення” в “Епіцентрі”: українці придбали товарів для ремонту на 60 млн грн

Українці за програмою “єВідновлення” придбали товари для ремонту пошкоджених будинків на суму понад 60 млн грн у мережі “Епіцентр”.

У компанії нагадують, що в межах програми виплати отримали вже 12 тис. українців на загальну суму понад 1 млрд грн.

Наша компанія однією з перших стала учасником програми "єВідновлення" й запропонувала понад 295 тис. найменувань товарів для будівництва та ремонту учасникам програми. Загалом за чотири місяці програми в мережі "Епіцентр" українці придбали товари для ремонту пошкоджених будинків на суму понад 60 млн грн, і ця цифра щодня зростає, - повідомила заступник голови ТОВ "Епіцентр "К" з комунікацій, реклами та маркетингу Ірина Шинкаренко.

За даними ритейлера, програмою “єВідновлення” у ТЦ мережі найбільше скористалися жителі Києва та області, Харкова, Дніпра та Запоріжжя.

Найчастіше у списку покупок опинялися:

  • двері;
  • покрівля (шифер, профнастил, черепиця);
  • гіпсокартон;
  • дерев'яні конструкції;
  • матеріали для внутрішнього оздоблення (вікна, перегородки);
  • матеріали покриття для підлоги (плитка, ламінат, лінолеум).

Для зручності, товари, доступні до придбання в рамках програми, марковані. Також забрендовані касові зони, а на сайті діє спеціальний спосіб оплати для "єВідновлення".

379007256 2768305979974543 2016917080927287075 n | 1

*Довідка

Програма "єВідновлення" стартувала в Україні 10 травня 2023 року і передбачає можливість отримати компенсацію до 200 тис. грн на ремонт пошкодженого житла.

Читайте також: Український ритейл майже відновив довоєнну кількість магазинів і готовий рости далі (інфографіка)

Отримані кошти можна використати на придбання будівельних матеріалів, оплату будівельних робіт і послуг підрядників, які мають відповідні коди для роботи, а їхні продавці подали заявку на участь у програмі через портал "Дія".

"Інтерфакс-Україна"