FOZZY відновлює доставку в Одесі після повного руйнування місцевого гіпермаркету

Гіпермаркет FOZZY у Одесі, який постраждав внаслідок російського обстрілу в середині серпня, повертає кур’єрську доставку в місті та до найближчих передмість. На перезапуск послуги ритейлеру знадобилося менше місяця.

Про це УРТЦ повідомили у прес-службі Fozzy Group.

Склад FOZZY вцілів попри ворожу атаку, звідти й буде організована доставка. Наразі асортимент дещо менший, ніж це було раніше. Але FOZZY працює над розширенням асортименту та при кожному поповненні буде інформувати гостей додатково, - йдеться у повідомленні.

Замовлення від 250 гривень, як і раніше, доставляються безоплатно.

Для того, щоб замовити доставку FOZZY до дверей, сформуйте кошик товарів на сайті гіпермаркету, оберіть зручні дату та час для доставки та оплатіть замовлення зручним способом.

Можна замовити і доставку до найближчого відділення чи поштомату "Нова Пошта", для цього на сайті потрібно обрати м. Київ перед створенням замовлення.

*Довідка

Нагадаємо, що 14 серпня приміщення гіпермаркету FOZZY в Одесі було вщент зруйноване внаслідок останньої російської атаки і не підлягає відновленню. У зв' язку з цим ритейлер припинив роботу в місті.

Обійшлося без загиблих, однак постраждали троє співробітників магазину.

Читайте також: Мережа Dnipro-M повернулася до Херсону та Слов’янська

Збитки, попередньо, складають сотні мільйонів гривень, адже у пожежі, спричиненій падінням уламків російського дрону, згоріло все – будівля, обладнання, товар.

Зазначається, що 270 співробітникам одеського гіпермаркету запропонують роботу в інших бізнесах групи FozzyGroup і роботу з переїздом в інші міста, де є гіпермаркети FOZZY.