У столичному ЦУМі відкрився спільний простір Ponchyk Boy та “Техно Їжак” в новому форматі

У ЦУМі відкрився заклад Ponchyk Boy у новому форматі, в колаборації з мережею магазинів гаджетів та аксесуарів до них “Техно Їжак”. Засновники цю концепцію називають “Айфончик та Пончик”.

Гості можуть скуштувати золотий пончик Том та придбати аксесуари й новинки техніки Apple.

Простір у такому форматі є першим не лише в Україні, а й у світі. Наразі він працює у тестовому режимі, а офіційне відкриття заплановане на 15 вересня.

Цей заклад для Ponchyk Boy є вже третім відкритим у столиці за останні півтора року, а для “Техно Їжак” це четвертий великий магазин у центрі Києва.

ЦУМ — це місце в серці столиці. Ми не соромимося бути помітними, тому обрали його, — каже співзасновник Ponchyk Boy і маркетолог "Техно Їжака" Саша Жиляєв.

1280h720 1 | 1

Унікальність простору

Дизайн закладу створив архітектор Микита Фіоктістов. До цього він розробляв концепції для флагманських магазинів “Техно Їжак” у Харкові і Києві, а також закладів “Улюблений дядя”, “ЖЗЛ”, “Італійська редакція” та інших.

Корнер став першим у ЦУМі магазином, де можна придбати техніку Apple та аксесуари для неї. В ньому, не зважаючи на незвичний формат, доступні усі сервіси та послуги, які пропонує "Техно Їжак".

Тут можна знайти серію авторських чохлів власного дизайну, засновники також обіцяють спеціальні ціни деякі товари.

Читайте також: У Львові незабаром відкриється новий ТЦ SODOVA – особливості концепції

Тут ви можете випити кави та перекусити, поки вам міняють скло на айфоні чи налаштовують новий гаджет, — зазначають вони.

Спеціально для ЦУМу шеф-кухар Ponchyk Boy Олексій Маурін створив нову страву  — золотий шоколадний пончик Том, його можна скуштувати лише тут.

БЖ