Магазини Decathlon в рф почнуть відкриватись під новою назвою після продажу

Продаж мережі спортивних магазинів Decathlon у рф новому власнику завершена, їхнє перевідкриття у країні-агресорці очікується вже до кінця року.

Про це розповів заступник голови Мінпромторгу Віктор Євтухов.

Він додав, що угода по передачі активів завершена, також організація виплатила обов’язковий внесок у бюджет рф. Відомо, шо після продажу магазини Decathlon змінять назву.

Що стосується Adidas, то покупців на активи німецької компанії на даний момент знайти не вдалося.

*Довідка. Після початку повномасштабної війни рф проти України французька компанія Decathlon призупинила роботу російських магазинів. У січні цього року керівники ритейлера почали процес передачі місцевих активів.

Вихід міжнародних мереж з рф

Раніше ми розповідали, що популярний російський реп-виконавець Тіматі та місцевий ресторатор Антон Пінський викупили 68 піцерій у франчайзі Domino’s Pizza. З власниками решти закладів мережі буде підписано новий франшизний договір.

За даними місцевих ЗМІ, інвестиції в перезапуск проєкту склали "сотні мільйонів рублів". До того ж заклади доведеться перейменувати.

Компанія DP Eurasia N.V., яка управляє брендом Domino’s Pizza, навесні минулого року повідомила, що відмовляється від роялті та інвестицій у російський ринок.

Читайте також: British American Tobacco продала весь бізнес в рф і Білорусі місцевому менеджменту

З того моменту на бізнес в країні агресорці почали шукати покупця, але марно, і минулого тижня компанія оголосила про запуск банкрутства російського підрозділу через "дедалі складніші умови".

Вже наступного дня після заяви Тіматі попросив зв’язатися з ним керівництво піцерій через соцмережі для обговорення можливості викупу.

URA