Дев’ять українських брендів представлять колекції у шоурумі Нью-Йорку

Дев’ять відомих українських брендів представлять свої колекції у одному з найвідоміших готелів Нью-Йорку.

З 11 по 15 вересня A.М.G., Gudu, Gunia Project, J'amemme, Kachorovska, Omelia, Samokish, T.Mosca, My Sleeping Gypsy покажуть свої здобутку у шоурумі в Standard Hotel East Village.

На головній сцені буде представлений український мурал від WAONE, що втілює сутність українського футуризму та художнього виразу. 10 вересня вже відбулась презентація одягу для обраних гостей.

Подія проходитиме вже вчетверте, завдяки програмі USAID "Конкурентоспроможна економіка України".

Вперше українські бренди представили свій стенд в рамках програми у вересні 2021 року. Тоді програма розпочала співпрацю з експерткою світового масштабу в галузі модних брендів - Джен Сідарі.

Тоді чотири українські бренди отримали грант на участь у Тижні моди в Нью-Йорку. Це допомогло їм розширити експорт на закордонні ринки.

Українське за кордоном

Раніше ми розповідали, що українська мережа формату one dollar store “Аврора Мультимаркет” планує відкрити наприкінці вересня перший магазин у Румунії, у Сучаві, наступне на черзі місто Ясси.

Це лише перший крок, адже надалі ритейлер планує експансію у країни Центральної та Східної Європи.

Читайте також: Chanel представив поп-ап концепцію у вигляді закусочної в центрі Брукліна

У торгових точках за кордоном "Аврора" представлятиме імпортні, локальні й українські товари. Площа таких магазинів становитиме приблизно 100 кв. м.

Liga.life