Мережу Domino’s Pizza в рф викупив підсанкційний репер Тіматі

Популярний російський реп-виконавець Тіматі та місцевий ресторатор Антон Пінський викупили 68 піцерій у франчайзі Domino’s Pizza. Це не всі заклади мережі в рф, тож з власниками решти було підписано новий франшизний договір.

За даними місцевих ЗМІ, інвестиції в перезапуск проєкту склали "сотні мільйонів рублів". До того ж заклади доведеться перейменувати.

Після завершення ребрендингу вони працюватимуть під назвою Domиno Pizza.

Що сталося з Domino’s в рф?

Компанія DP Eurasia N.V., яка управляє брендом Domino’s Pizza, навесні минулого року повідомила, що відмовляється від роялті та інвестицій у російський ринок.

З того моменту на бізнес в країні агресорці почали шукати покупця, але марно, і минулого тижня компанія оголосила про запуск банкрутства російського підрозділу через "дедалі складніші умови".

Читайте також: До 50% “знижки” і внески в бюджет рф: кремль посилив тиск на компанії, які хочуть піти з країни

Вже наступного дня після заяви Тіматі попросив зв’язатися з ним керівництво піцерій через соцмережі та додав, що розглядає можливість купити мережу і провести подальший ребрендинг.

*Довідка. Зазначений виконавець перебуває під санкціями України, які восени 2022 року наклав президент Володимир Зеленський на артистів, які підтримали повномасштабну війну рф проти України. Тіматі, справжнє ім’я якого Тимур Юнусов, випустив трек і кліп "Мій найкращий друг президент путін" ще у 2015 році.

NV