У малазійському ТРЦ AEON Alpha Angle встановлять найбільшу криту вертикальну ферму

У малазійському ТРЦ AEON Alpha Angle, в Куала-Лумпур, встановлять вертикальну ферму для вирощування безпечних овочів та фруктів.

Метою впровадження технології EduFarm-in-city від компанії Agroz Group є ознайомлення людей з користю контрольованого сільського господарства.

Відкриється об’єкт у вересні і стане найбільшою критою вертикальною фермою в торговельному центрі площею понад 8 тис. футів (майже 2,5 тис. м. кв)

EduFarm буде відкритий для турів вихідного дня, щоб продемонструвати дітям і сім’ям можливості вирощування овочів у місті.

Працюватиме ферма з 10:00 до 19:00 по суботах і неділях, із можливими спеціальними візитами в будні зі шкіл, Серед вирощуваної продукції будуть листя салату, капуста та рукола, а також місцеві специфічні види зелені.

Детальніше про EduFarm-in-city

Засновник і головний виконавчий директор Agroz Group Джерард Лім сказав, що EduFarm навчатиме, як вирощуються чисті, здорові та свіжі овочі.

Читайте також: На висоті 120 метрів: у Китаї відкрився магазин для альпіністів всередині скелі (фото)

Компанія продовжить використовувати технологію CEA для створення великих вертикальних ферм комерційного призначення та промислового рівня.

Такі ферми спрямовані на скорочення використання пестицидів і гербіцидів, зменшення потреби в зберіганні та охолодженні овочів, а також скорочення транспортування, яке призводить до викидів вуглецю.

MalayMail