369 років незламності: у ТРЦ Nikolsky пройде святкування Дня народження Харкова

Торговельно-розважальний центр Nikolsky запрошує харків’ян та гостей міста на святкування Дня народження міста-героя Харкова, у середу 23 серпня.

Місту виповнюється 369 років, і з цієї нагоди команда ТРЦ підготувала чимало активностей, зокрема:

  • розіграш подарунків;
  • святковий концерт;
  • розваги для дітей та дорослих.

УРТЦ вдалось дізнатись, що відвідувачів чекатиме виступ спеціально запрошеного гостя Микити Кисельова. Співак є автором пісень, фіналістом шоу “Зоряний ринг” та “Україна має талант”.  Також гості побачать виступи гурту NOTA LI band, виступи танцювальних колективів та зможуть долучитися до флеш-мобів.

Крім цього, у цей час можна відвідати виставку "Харків: мистецтво в серці міста" на першому поверсі ТРЦ, вона триватиме до 28 серпня.

Харківські художники різного віку відобразили свої почуття до рідного краю на 36-ти холстах. Для вас — це чудова можливість відкрити Харків по новому: через призми двадцяти восьми митців. Мета цього заходу — популяризувати культуру нашого міста, надати можливість митцям висвітлити свої роботи на широку аудиторію, - розповіли у прес-службі Nikolsky.

Розіграш призів

Для участі у розіграші необхідно зробити будь-яку покупку у ТРЦ Nikolsky на суму від 500 грн, в період з 10.08.2023 по 23.08.2023 включно. Далі зареєструйте чек на ресепшені або за посиланням.

Переможців оберуть 23 серпня в торговельному центрі, присутність під час розіграшу обов’язкова.

Серед головних призів: телевізор, смартфон Galaxy Flip 4, навушники Galaxy Buds, тощо.

nikolskij rozigrash tv 652h422 | 1

Читайте також: Зустріч з акторами та творцями: у харківському ТРЦ Nikolsky пройде спецпоказ фільму “Довбуш”

Зауважте, що 1 чек = 1 реєстрація, а більше зареєстрованих чеків означає більше шансів виграти, тож їхня кількість необмежена.

Порушення правил призведе до автоматичного виключення зі списку учасників, попереджають у Nikolsky.

Nikolsky