Зустріч з акторами та творцями: у харківському ТРЦ Nikolsky пройде спецпоказ фільму “Довбуш”

У харківському ТРЦ Nikolsky, в кінотеатрі Multiplex, пройде прем’єра фільму “Довбуш”, в рамках великого всеукраїнського промотуру, що охопить 13 міст України.

Про це повідомляє Харківська обласна військова адміністрація. Прем’єрний показ пригодницько-історичного екшену відбудеться на День Незалежності, о 18:30.

Премʼєрний захід відвідають творці та актори повнометражного художнього фільму: відомий український режисер Олесь Санін, продюсер Максим Асадчий, актори Олексій Гнатковський та Роман Ясіновський. У ході події охочі матимуть змогу поспілкуватись з творчою командою, поставити запитання, долучитися до обговорення та зробити спільне фото, - розповідають про особливості показу в Nikolsky у ХОВА.

Режисер стрічки назвав її "історією безсмертя Довбуша в День незалежності України", адже саме 24 серпня вважається днем вбивства опришка Олекси Довбуша.

Про фільм

“Довбуш” - це пригодницько-історична стрічка, яка розповідає легенду про відомого карпатського опришка.

Олекса Довбуш був ватажком карпатських повстанців-опришків, який боровся за свободу та справедливість на власній землі.

Читайте також: ТРЦ Nikolsky отримав нагороду престижної європейської премії CEEQA

Зазначається, що головний герой є втіленням архетипу українця, який не прагне воювати за своєю природою, але готовий захищати тих, кого любить, якщо вороги зазіхають на його свободу та землю.

ХОВА