У польському Пшасниші готується до відкриття найбільший в регіоні ритейл-парк Targowa

У Польщі триває будівництво торгового парку Targowa в місті Пшасниш. Наразі будівельні роботи першої черги вже добігають кінця і інвестор готується взятися за другу частину проєкту.

Ритейл-парк Targowa - це комплекс із трьох окремих одноповерхових будівель із загальною орендною площею приблизно 12 тис. кв.м. В список орендарів входять: BricoMarche, Sinsay, Jysk, Dealz, Hebe, Pepco, KiK, Martes Sport, Stokrotka, MediaExpert, MidiZoo, 4F та Verona. Комерціалізацією об'єкта займається Origo Group.

Відкриття ритейл-парку заплановане на 3 листопада 2023 року. Він стане найбільшим об’єктом такого типу в місті та районі.

Інвестором виступає компанія ARBA, яка вже планує другий етап інвестицій, завдяки якому комерційна пропозиція Пшасніша буде відповідати пропозиції його більших сусідів – Цеханова та Остроленки.

Будівництво першої черги було розпочато ще у березні 2022 року. Інвестиції в цій частині створять близько 250 робочих місць з постійною зайнятістю цілий рік. Наразі триває комерціалізація другої черги забудови.

Rozetka в Польщі

Раніше співвласник українського маркетплейсу Владислав Чечоткін розповів про перші кілька місяців роботи компанії на ринку Польщі.

Наразі компанія працює там лише у форматі інтернет-магазину, товари офлайн придбати там поки не можна. За словами Чечоткіна, кількість замовлень зростає щотижня і зараз це вже тисячі найменувань.

Читайте також: Український бренд Solmar відкрив перший магазин у Польщі

Однак про подальшу експансію на європейському ринку поки зарано говорити. Співвласник Rozetka розповідає, що польський покупець відрізняється від українського поміркованістю.

Детальніше про особливості місцевого споживача, розповідаємо в матеріалі.

urbanity.pl