Супермаркет не підлягає відновленню: FOZZY припиняє роботу в Одесі після нічної атаки окупантів

Приміщення гіпермаркету FOZZY в Одесі вщент зруйновано внаслідок останньої російської атаки і не підлягає відновленню. Ритейлер припиняє роботу в місті.

Про це заявляє компанія у своїх соціальних мережах та додає, що загиблих немає, а троє постраждалих співробітників у стабільному стані і отримують усі необхідну допомогу.

Одеса сьогодні – місце нашого болю. Місце спалених цілей наших 270 співробітників, які продовжували ходити на роботу, щоб годувати свої родини та жити звичне життя навіть в умовах війни. Місце, де колись був гарний оновлений FOZZY, двері якого відтепер зачинено. Ми з жалем повідомляємо, що FOZZY в Одесі працювати не буде, - йдеться у повідомленні.

1280h720 2 | 1

Збитки ще не підраховували, але попередньо вони складають сотні мільйонів гривень, адже у пожежі, спричиненій падінням уламків російського дрону, згоріло все – будівля, обладнання, товар.

Зазначається, що 270 співробітникам одеського гіпермаркету запропонують роботу в інших бізнесах групи FozzyGroup і роботу з переїздом в інші міста, де є гіпермаркети FOZZY.

1280h720 1 1 | 2
1280h720 | 3

*Довідка

Російська армія в ніч з 13 на 14 серпня кілька разів атакувала Одесу ударними дронами та крилатими ракетами.

Загалом по місту випустили 8 “Калібрів” та 15 БПЛА Shahed-136, повідомляють у Силах оборони півдня України.

Читайте також: Окупанти обстріляли херсонський ЦУМ з артилерії (відео)

Засоби ППО збили усі ворожі цілі, однак уламки ракет впали на гуртожиток одного з навчальних закладів та гіпермаркет FOZZY у середмісті.

Супермаркет пропрацював у місті 20 років до знищення окупантами.

FOZZY Cash&Carry, Fozzy Group