Внаслідок ракетного удару окупантів по Запоріжжю постраждав супермаркет АТБ (фото)

Окупаційна армія рф знову завдала ракетного удару по Запоріжжю. Ввечері 9 серпня “надточна” зброя загарбників зруйнувала храм та торговельні точки у Шевченківському районі.

Очільник Запорізької ОВА Юрій Малашко повідомляє про трьох загиблих та дев’ятьох травмованих.

Поліція встановила, що удар було нанесено крилатою ракетою Х-35, спочатку вважалося, що атаку здійснили “Іскандером”.

photo 2023 08 09 23 04 38 | 1

На оприлюднених кадрах видно, що пошкоджень зазнав супермаркет мережі “АТБ” та велика кількість дрібних магазинів навколо.


Епіцентр вибуху прийшовся на територію храму святих апостолів Петра і Павла ПЦУ.

Також через вечірній обстріл постраждали 13 багатоповерхівок і 400 квартир. У них повилітали вікна та пошкоджені балкони.

Удари по торгових об’єктах

Бити по цивільній інфраструктурі для країни-терористки звична справа. Так, пізно ввечері 3 серпня приліт стався у торговельному центрі та медичному закладі в центрі Херсона.

Постраждав херсонський ЦУМ та магазин “Сільпо”, який відновив роботу наприкінці осені 2022 року. Зазначений ТЦ повноцінно не відновив свою роботу і вже не перший раз потрапив під ворожий обстріл після деокупації Херсону.

Читайте також: Росіяни обстріляли єдиний працюючий “Епіцентр” в Херсоні – є загиблі та поранені

Під час окупації міста, російські загарбники перетворили дизайнерський супермаркет "Сільпо" у будівлі ЦУМу на магазин російської мережі "Сытный маркет". Наслідки артилеристського обстрілу центру Херсона, дивіться в нашому матеріалі.

Юрій Малашко