Два нових і три оновлених: мережа АЛЛО відкрила п’ять магазинів за липень 2023-го

Український техноритейлер АЛЛО у липні відкрив два нових магазини і відновив роботу ще трьох.

Про це УРТЦ розповіли у прес-службі компанії.

Впродовж місяця офлайн мережа поповнилась двома новими шоурумами – у Трускавці та Дрогобичі. 

Також було переформатовано торгову точку у Смілі, розширено магазин у Новояворівську, а в Миколаєві відновлено роботу ще одного шоуруму АЛЛО.

allo drogobych 2 scaled | 1
allo mykolayiv scaled | 2

Нові магазини

На початку липня двері відкрили одразу два нових шоурума у Львівській області.

2 числа запрацював перший магазин АЛЛО у Трускавці на вулиці Стебницькій, 43-А. (ТРЦ “Вектор”), а 6 липня відкрився шоурум АЛЛО у Дрогобичі на вулиці Володимира Великого, 1-Р (ТРЦ), він став другим в місті.

Обидва магазини – просторі, з торговою площею понад 120 м кв. Тут представлено основний асортимент товарів мережі: планшети, ноутбуки, телевізори, смартфони, електротранспорт, смартгодинники, фітнес-браслети, побутову техніку, зарядні станції, повербанки, колонки, навушники, б’юті-гаджети, товари для геймінгу, автотовари, аксесуари та іншу смарттехніку.

allo novoyavorivsk | 3

Відновлення роботи та переформатування

16 липня після переформатування та ремонту відкрився єдиний магазин мережі у Смілі Черкаської області.

Оновлений шоурум отримав сучасний дизайн у чорному кольорі, як і більшість нових магазинів мережі.

Відновлено роботу магазину АЛЛО в Миколаєві, вже четвертого в місті. Цей шоурум успішно працював понад 10 років. Але торік внаслідок воєнних дій було пошкоджено будівлю ТРЦ, зокрема й приміщення магазину.

allo mykolayiv 2 | 4

24 липня магазин відчинив двері для відвідувачів після 17-місячної паузи в роботі.

30 липня запрацював після розширення ще один магазин АЛЛО на Львівщині, у Новояворівську, площу його приміщення вдалося збільшити на понад 40 м². Завдяки цьому розширено й асортимент товарів: з’явилася бренд-зона Samsung, збільшено кількість доступних моделей електротранспорту, а також побутової техніки.

Читайте також: JYSK відкрив новий магазин у Дніпропетровській області (фото)

В усіх магазинах мережі є точка видачі замовлень АЛЛО. Доставка в точки видачі для клієнтів безкоштовна. За підсумками липня кількість магазинів зросла до 297, а розташовані вони у понад 110 містах України.