Відвідувачі розмалювали ТРЦ Gulliver в рамках арт-перформансу з художницею Сонею Морозюк

Відома художниця Соня Морозюк влаштувала арт-перформанс і розмалювала столичний ТРЦ Gulliver разом з відвідувачами та перехожими.

Захід пройшов у четвер, 3 серпня, в рамках колаборації ТРЦ і мисткині, мета якої нагадати про потрібні сьогодні сенси, розповіли УРТЦ у прес-службі компанії.

bod 5618 | 1

Перформанс можна було побачити наживо. Морозюк розмалювала колони і інсталяцію I Love Kyiv торгово-розважального центру Gulliver.

Моя творчість – про сенси: актуальні, потрібні, ті, що на часі. І хочеться це транслювати максимальними можливостями. Разом з ТРЦ Gulliver ми створюємо і транслюємо важливі сенси разом: на найбільших екранах Європи та всередині комплексу. Кохай, створюй, надихай, мрій, дій, обіймай, підтримуй. Наповнюй своє життя сенсами – ось наш головний меседж. І ми будемо неймовірно щасливі, якщо ви транслюватиме цей посил в унісон з нами – вашими фото чи відео у соціальних мережах, – каже Соня Морозюк.

Bod-6232
bod 6225 | 2

Кожен охочий міг не лише подивитись на створення мистецтва, а й доєднатися до нього особисто. Тож разом з відвідувачами ТРЦ Соня Морозюк створила особливу картину, яка прикрасила фасадні екрани ТРЦ та в стилістиці якої оформлені вітрина комплексу, що виходить на вул. Еспланадну, вхідні роторні двері, колони та панорамні ліфти.

Прямо зараз ТРЦ Gulliver створює сенси в межах комерційної нерухомості. У свою чергу, Соню Морозюк називають художницею сенсів – за сучасне бачення та актуальні меседжі. Таким чином, у нас стався сенсовний "арт-метч". Ми запрошуємо вас наповнити життя коханням, мріями, обіймами, вірою та підтримкою!, – розповідає директорка з маркетингу ТРЦ Gulliver Катерина Жураківська.

bod 6046 | 3

Читайте також: У вінницькому ТРЦ Sky Park стартувала фотовиставка Костянтина Ревуцького

Також на другому поверсі ТРЦ проходить виставка робіт художниці під назвою "‎Сенси by Соня Морозюк"‎. Вхід вільний, але відвідати виставку можна лише до 13 серпня.

Bod-6276
bod 6241 | 4