У столичному ТРЦ Respublika Park запрацювали станції для зарядки електромобілів

На паркінгу київського ТРЦ Respublika Park запрацювали зарядні станції для електромобілів.

Про це УРТЦ розповіли у прес-службі компанії.

Проєкт реалізовано у співпраці з міжнародним брендом зарядних станцій Wallbox, а в партнерстві з компанією 1UP на паркінгу запустили в роботу 29 станцій для зарядки електромобілів.

Станції потужністю 22 кВт розташовані на зовнішньому паркінгу Р1, паркінгу Р6 (Синій Кіт) та біля Сільпо Р7 (Помаранчевий Жираф). А швидкісні зарядні станції нового покоління Wallbox Supernova потужністю 60 кВт можна знайти на на паркінгу Р5 (Жовтий Заєць), біля центрального заїзду.

photo 6 | 1

Ці станції підходять для громадського заряджання на парковці торговельного центру. Водії можуть насолоджуватись напоями, займатись справами або купувати продукти, поки їх автомобілі заряджаються.

Керівництво ТРЦ зазначає, що впровадження зарядних станцій є частиною загального стратегічного плану розвитку парку.

Ми активно впроваджуємо для клієнтів ТРЦ нові сервіси, що планувалися ще до повномасштабної війни. У липні встановили зарядні станції для електромобілів на паркінгу ТРЦ. Ми бачимо зростання цього тренду серед клієнтів, вони все більше віддають перевагу електромобілям, а значить Respublika Park має забезпечити своїм відвідувачам необхідну інфраструктуру, — каже генеральний директор Respublika Park Юлія Щаслива.

photo 3 | 2
Photo-1

Вартість зарядки

Вартість 1 кВт на зарядній станції потужністю 22 кВт/год становить 8,08 грн, а на станції потужністю 60 кВт/год - 10,78 грн за кВт

У Respublika Park запевняють, що це найнижчі та найвигідніші тарифи на ринку.

Окрім того, в ТРЦ спростили процес оплати паркування для відвідувачів. Тепер це можливо швидко зробити через мобільний додаток торговельного центру.

Читайте також: Київ кличе: ТРЦ Respublika Park долучився до флешмобу #ZARAповертайся

Потрібно обрати в панелі навігації додатку розділ "Паркінг", вказати номер свого автомобіля або відсканувати QR-код, який знаходиться на талоні паркування.