Дніпровський ТРЦ МОСТ-сіті підтримав флешмоб #ZARAповертайся (відео)

До масштабного флешмобу українських ТРЦ #ZARAповертайся, запущеного харківським Nikolsky, доєднався ще один торговельний центр - МОСТ-сіті у Дніпрі.

У відео на підтримку ініціативи ТРЦ оприлюднив у своїх соцмережах. В ньому відвідувачі МОСТ-сіті розповідають, що саме магазину ZARA їм найбільше не вистачає під час шопінгу.

Ми з нетерпінням чекаємо на твоє повернення! Гості та жителі Дніпра дуже чекають на повернення своїх улюблених брендів у ТРК МОСТ-сіті, - йдеться у повідомленні.

#ZARAповертайся

Флешмоб було запущено торговельним центром Nikolsky 7 липня. ТРЦ опублікував вірусне відео “Харків кличе! #ZARAповертайся!” та закликав долучитися до ініціативи інші торговельні центри, де представлений бренд.

У відеоролику відвідувачі Nikolsky розфарбували вітрини тимчасово зачиненого магазину закликами скоріше повернутися та зізнаннями у любові до бренду.

Читайте також: Zara присвятила колекцію фільму Barbie

Після цього естафету перехопили у ТРЦ Forum Lviv та ТРЦ King Cross Leopolis. Львівські торговельні центри також опублікували відео зі своїми відвідувачами.

Наступною до флешмобу долучилась одеська Riviera Shopping City. В ТРЦ встановили спеціальний стенд, де покупці пишуть свої заклики та приємні слова. У відео торговельного центру гості також розповідають, що саме цього бренду їм не вистачає найбільше.

Передостаннім до флешмобу доєднався столичний Respublika Park. ТРЦ підтримав ініціативу відеороликом, знятим в стилі останнього тренду в Tik-tok.

*Довідка. ZARA належить іспанському фешн-гіганту Inditex, як і Pull&Bear, Massіmo Dutti, Bershka, Stradivarius, Oysho, Zara Home і Uterqüe. Усі магазини компанії в Україні були зачинені одразу після початку повномасштабного вторгнення рф. Однак компанія не пішла з ринку, а просто призупинила діяльність у зв’язку з обставинами.