Одеський ТРЦ Riviera Shopping City приєднався до флешмобу #ZARAповертайся

Одеський ТРЦ Riviera Shopping City підтримав флешмоб #ZARAповертайся, запущений харківським ТРЦ Nikolsky, і закликав бренд іспанської групи Inditex відновити роботу в Україні.

В рамках ініціативи торговельний центр опублікував своє відео на підтримку флешмобу.

ZARA, Одеса та Riviera Shopping City чекає на повернення! Ми скучили за чудовими колекціями улюбленого бренду та вже готові складати нові літні образи – подаруйте нам таку можливість, - написали в Riviera.

На відео відвідувачі розповідають, як їм не вистачає магазину саме цього бренду.

Також покупці пишуть свої заклики та приємні слова на спеціальному стенді, встановленому в ТРЦ.

На дошці поруч з бутіком можна побачити надписи: “Zara повертайся!”, “Zara то любов”, “Чекаємо дуже дуже!”, тощо.

600x800 vertical 2 | 1
600x800 vertical 1 1 | 2

#ZARAповертайся

Нагадуємо, що 7 липня харківський ТРЦ Nikolsky опублікував вірусне відео “Харків кличе! #ZARAповертайся!” та закликав долучитися до ініціативи інші торговельні центри, де представлений бренд.

В рамках флешмобу гості Nikolsky розфарбували вітрини тимчасово зачиненого магазину закликами скоріше повернутися та зізнаннями у прихильності бренду.

Спочатку відвідувачі ТРЦ та мешканці міста не могли зрозуміти, хто наважився розфарбувати вітрини ZARA. Все стало на свої місця, коли у соцмережах ТРЦ Nikolsky розмістили повне відео, де гості торговельно-розважального центру пишуть свої заклики та побажання на склі і розповідають, що саме цього бренду їм не вистачає і вони з нетерпінням чекають на відкриття.

Читайте також: “Зелені” стартапи та вторинна переробка: Inditex прагне досягти нульових викидів до 2040 року

Після цього естафету перехопили у львівських ТРЦ Forum Lviv та ТРЦ King Cross Leopolis.

*Довідка. ZARA належить іспанському фешн-гіганту Inditex, як і Pull&Bear, Massіmo Dutti, Bershka, Stradivarius, Oysho, Zara Home і Uterqüe. Усі магазини компанії в Україні були зачинені одразу після початку повномасштабного вторгнення рф. Однак компанія не пішла з ринку, а просто призупинила діяльність у зв’язку з обставинами.